La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 2.892 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Despre IQ, băgarea în seamă şi Luhan 7

oct.19

Un articol spumos despre eurodeputatul Petru Luhan a apărut astăzi în „Monitorul de Suceava”, care nu face altceva decât să confirme ceea ce ştiam cu toţii.

Că Luhan este un fanfaron, că se crede cel mai deştept şi că ambiţiile sale au depăşit de multă vreme graniţele României şi în curând nu vor mai avea loc pe această planetă.

Interesant este că atacul la adresa capacităţilor lui Petru Luhan vin chiar din partea unui coleg de partid, Sebastian Bodu, fostul şef de la ANAF, momentan europarlamentar şi el.

Ce spune Bodu despre Petrică: că a furat ideea cu cancerul dintr-o dezbatere din plenul Parlamentului European, că nu are nici o legătură cu spaţiul Schengen şi nici cu absorbţia de fonduri europene.

Pentru că nu s-a putut obţine de la comentarii răutăcioase la adresa colegului său, Sebastian Bodu a propus înfiinţarea unor noi premii, cum ar fi „Omul deceniului” pentru folosirea tacâmurilor de masă, „Omul secolului” pentru a ambiţia de a candida la orice funcţie, chiar dacă „IQ nu ţi-e cel mai solid susţinător” şi, în fine, „Omul mileniului” pentru perseverenţa de a te băga singur în seamă prin flirturi inexistente şi idile eşuate.

Eu aş mai adăuga un premiu pe care Luhan îl merită cu prisosinţă. Premiul premiilor, care să le înglobeze pe toate cele trei, iar lui Petru Luhan să-i fie decernat titlul „Omul planetar”.

Să vezi atunci cum vor fugi Taniile Budi şi Barbare Matere după bucovineanul nostru cel făţos, aşa cum singur s-a numit. Şi încă nu a dat tot ce poate. Aştept cu nerăbdare următorul episod.

subscribe to comments RSS

Există 7 comentarii

 1. avatar savaflorin spune:

  Nu stiu ce sa zic de milioane de euro ce tot se vorbeste, dar stiu un lucru sigur caci acest eurodeputat uita ca e roman. Va povestesc o intamplare din Bruxelles. La inceputul lunii septembrie in piateta Grand Place , o cersatoare romanca ii cere un ban in limba romana, caci la recunoscut. Ce a facut mandru nostru bucovinean? Ia raspuns : I don`t understand! Aceasta intamplare a fost povestita de preotul Palade, decan universitar la Universitatea de religii din Bruxelles si preot la biserica St. Catherine. Si apoi sa ne aducea aminta caci in calitate de adminstrator la CJ Suceava , acest”deci” bucovinean a cheltuit 105 milioane numai sa-si repare usa la biroul sau.

 2. avatar kuku spune:

  Nici nu e de mirare,nu e numai prost mai e si arogant. El se considera un self-made-man si a fost la un milimetru sa-i sufle locul lui Flutur in anumite clasamente interne ale pdl,producatoare de consecinte in plan public… Prin urmare,a fost trimis sa se mai lustruiasca la Bruxelles,ca EBA.

 3. avatar Vasile spune:

  In loc sa fiti mandri ca un bucovinean de-al nostru a primit o asemenea distinctie voi aruncati cu pietre. De aceea suntem unde suntem, cum se remarca unul dintre noi repede ii dam in cap. Rusine voua

 4. avatar Anghel spune:

  Domnule savaflorin de cand esti matale aparatorul celor care ne fac de ras peste hotare si apropo de ce nu i-a dat popa bani pentru ca el trebuie sa fie exemplu de conduita si morala civica. Any way, se vede de la o posta cat sunteti de frustrati, vai mama voastra :))

 5. avatar Andrei spune:

  Bravo Luhane, nu te lasa invins de ratatii astia care mananCA CU lingurita

 6. avatar kuku spune:

  Domnule Sandrinio,moderati comentariile post-factum? Sau o anumita cucoana nevricoasa umbla la butoane? Ca mi-a disparut primul comentariu…
  Cat despre domnul Vasile Anghel Andrei (care are moaca de frataucean,adica se poarta cu scurta de piele neagra si dinţi de cleambura) ce pot sa-i spun: Dumnezeu cand a facut lumea a constatat la un moment dat ca nu mai are minte de dat si la unii le-a dat,din cauza asta,diplome.
  Acea cucoana nevricoasa sa fie sanatoasa: ce este de intamplat se va intampla.

 7. avatar criza spune:

  Usurel baieti! Un idiot ca Luhan nu merita un asemenea consum de energie! Cred ca ii faceti un serviciu bagand o in seama atat de mult pe aceasta coaja de portocala.Părerea ta

* necesare