La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 945 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Despre nesimţire 1

iul.7

Faptul că E.ON dă dovadă de o mare nesimţire în ceea ce priveşte consumatorii nu mai este nici un fel de secret.

Facturile din care nimeni nu înţelege absolut nimic şi care în opinia mea sunt încărcate reprezintă principalul motiv de nemulţumire pentru populaţie. Şi cred că cei care se plâng de facturi au dreptate să se simtă jefuiţi la drumul mare.

La modul cum sunt trataţi abonaţii mai trebuie amintit şi faptul că la singurul sediu pe care E.ON îl are în judeţul Suceava (că, deh, pentru a reduce cheltuielile la maxim sediile de la Câmpulung Moldovenesc, Rădăuţi etc au fost desfiinţate) se formează cozi interminabile, cu timpi de aşteptare de ore întregi, iar uneori din lipsă de spaţiu se stă chiar şi afară.

Bomboana pe coliva sucevenilor este pusă de investiţiile pe care aceştia le fac, iar banii lor se transformă în capital pentru aceeaşi nemţi de la E.ON.

masini eon

Şi ca şi cum aceste aroganţe nu ar fi suficiente, angajaţii de la E.ON dau dovadă şi de o mare nesimţire. La sediul din Suceava vin frecvent maşini ale societăţii, iar din lene aceştia le parchează efectiv pe trotuar blocând total circulaţia pietonală. Oamenii sunt obligaţi să le ocolească şi să treacă pe stradă, punându-şi viaţa în pericol.

Asta în condiţiile în care parcarea subterană se află la doi paşi, iar de cele mai multe ori este liberă. Acest lucru s-a petrecut şi ieri, când două maşini, din care cel puţin una aparţinea celor de la E.ON, erau parcate în bătaie de joc pe trotuar, iar în parcarea subterană existau locuri disponibile.

Solicit, pe această cale, celor de la Poliţia Rutieră şi de la Poliţia Locală să ia măsuri împotriva nesmiţiţilor. Să-i ardă la buzunar pe ăştia cărora nu le pasă nici cât negru sub unghie de suceveni. 

subscribe to comments RSS

Există un singur comentariu

  1. avatar Alecu spune:

    Bravo! Corectă observație! NU sunt singurii, cei de la E.On, care comit fapte din acestea, dar sunt printre cei mai enervanți. Poate și pentru că la câți bani încasează, și-ar permite să facă o parcare spațioasă doar a lor, în loc să rezolve diverse combinații cu achiziții mari de mașini și să lase pe spinarea comunității problema parcărilor.Părerea ta

* necesare