La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 2.115 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Din nou despre bicicletele electrice. Dar şi despre nesimţire, multă nesimţire 1

ian.23

Despre bicicletele electrice achiziţionate de Primăria Suceava din fonduri elveţiene am vorbit săptămâna trecută. Şi nu doar eu, subiectul fiind dezbătut şi în mass-media naţională.

Se pare însă că în birourile călduţe de la Primăria Suceava nimeni nu are timp să se aplece către această problemă, iar situaţia a rămas neschimbată.

Mai exact, bicicletele stau în continuare expuse intemperiilor, iar în acest ritm rugina se va aşeza temeinic peste ele. Atâta indiferenţă şi nesimţire rar mi-a fost dat să văd.

Oare trebuie să ai studii la Oxford sau la Sorbona pentru a-ţi da seama că distrugi cu bună ştiinţă un bun pe care cineva ţi l-a oferit practic cadou. Da, aşa este pentru că cei aproximativ 130.000 de euro care au venit din Elveţia nu sunt rambursabili.

biciclete din nou

 

Am auzit o explicaţie ceva de genul că bicicletele vor fi strânse la finalul acestei luni, iar până atunci rămân expuse pentru a fi văzute de oameni. Eu sper că nu am înţeles bine această aşa zisă justificare, în fond o inepţie fără margini.

Domnu Lungu, dacă nu mă credeţi pe mine pe cuvânt că distrugeţi bicicletele dacă le ţineţi în continuare în aceste condiţii, mergeţi şi întrebaţi un fost coleg de clasă de la Prelipca, sau vreun vecin de la Salcea, care o să vă spună că aţi cam uitat să întreţineţi ceea ce aveţi în bătătură.

Iar faptul că vor fi folosite doar de poliţiştii locali mi se pare o altă aberaţie. Ce vor face poliţiştii locali cu ele? Vor urmări porumbeii din centru? Vor face acrobaţii pe două roţi? Cumpărături pentru angajaţii Primăriei Suceava?

Am spus-o şi o repet, din punct de vedere turistic nu văd absolut nici o viziune din partea conducerii Primăriei Suceava, iar aceste biciclete electrice ar fi putut constitui o oportunitate care să le fie oferită turiştilor care vizitează oraşul.

 

subscribe to comments RSS

Există un singur comentariu

 1. avatar Observator spune:

  Studiam de ceva vreme cam care ar fi solutiile de incarcare a unei masini electrice.
  A aparut tovarasul Lungu, ca a fost mai mult tovaras decat primar, a promis energie electrica GRATIS la punctele de incarcare amenajate de PRIMAR si atunci am zis ca e momentul sa ma bag la o achizitie. M-am oprit cand mi-am adus aminte cat de MINCINOS e Lungu. Am hotarat sa vad petru inceput.
  Ce concluzie am tras? Simplu. TEAPAAAA tipica LUNGU. A mai bagat niste contracte pentru statiile alea de curent, probabil tot LOIAL, iar staiile nu sunt folosibile. In plus, parcarea aia de la KAUFLAND, e plina ochi in timpul zilei cu masinile angajatilor sau ale alora BARIERA LASATA!
  La fel si in parcarea ed la PRIMARIE.
  TEAPA a la LUNGU!Părerea ta

* necesare