La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 2.242 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Dirijorul terenurilor de la Metro 4

mart.26

Despre celebrul Al Capone se ştie că a ajuns la puşcărie nu pentru multiplele crime pe care le-a comis în cariera sa de gangster, ci pentru evaziune fiscală.

Despre Titi Petrea fostul director de la Cadastru din perioada de glorie a afacerilor imobiliare cu terenuri, în special cele din zona unde s-a construit magazinul Metro, s-a spus că avea nasul atât de sus acum vreo opt ani, încât singura prăjină care i-l putea atinge era în mâna lui Gavril Mîrza.

Condamnarea dictată recent împotriva lui Titi Petrea, chiar dacă nu este cu executare în penitenciar, cred că a avut darul de a-l readuce printre muritorii de rând.

„Sanctitatea” sa Titi Petrea va fi exclus şi din viaţa publică, în sensul că nu mai poate candida şi nu mai poate ocupa funcţii publice în următorii cinci ani. Iar asta echivalează cu decesul său politic.

Palma pe care fostul şef de la Cadastru a primit-o a ricoşat şi a răsunat şi în sediul PSD Suceava. Actualii şefi ai partidului se bazau pe finanţele lui Titi Petrea la alegerile locale şi generale din acest an. Iar cum acesta are interzis la funcţii a devenit neinteresant şi pentru partid pentru simplul fapt că nu mai are interes să cotizeze şi să susţină campaniile electorale.

Ca o paranteză, reacţia lui Cătălin Nechifor vizavi de subiectul Titi Petrea mi s-a părut ruptă de realitate. L-am întrebat pe preşedintele PSD Suceava ce se va întâmpla cu Titi Petrea după această condamnare, iar preţ de câteva minute cât a durat conversaţia mi-a amintit de nu ştiu câte ori că în partidul pe care-l conduce lucrurile nu se petrece ca la PD-L, ci în mod democratic. Nu ştiu ce legătură are una cu alta şi nici de ce Cătălin Nechifor începe să repete ca o flaşnetă defectă aceleaşi şi aceleaşi stereotipuri. Titi Petrea era doar o chestie punctuală, care privea şi încă mai priveşte organizaţia judeţeană a PSD Suceava, fără nici o legătură cu Flutur şi oamenii săi.

Şi pentru buna informare a lui Cătălin Nechifor, fostul şef de la Cadastru a picat pentru că a păcălit un biet om de la ţară şi nu pentru că ar fi fost „lucrat” politic. Iar asta îi garantez preşedintelui PSD Suceava.

subscribe to comments RSS

Există 4 comentarii

 1. avatar carmen spune:

  E foarte bine ca se strange latul in jurul coruptilor din politica.In ultimul timp se simte o activitate mai intensa in acest sens.Vezi si cazul Boldea par example.
  dar asteptam cu mare nerabdare sa cada marile capete de corupti si mafioti din politica romaneasca.Cu mare nerabdare

 2. avatar oprah spune:

  Ah, vestea condamnarii lui Titi Petrea mi-a facut ziua mai buna! Oare mafia PSD radauteana de la servicii comunale cat mai rezista? Au emis factura de doua miliarde si ceva de lei vechi pt deszapezirea imaginara din februarie..

 3. avatar carmen spune:

  Da,ca mi-o fi rusine cu mafia PDL-ista .Suceava ii umfla buzunarele lui Prigoana si orasul arata ca o ghena de gunoi.Platim cel mai mult din tara dupa Bistrita pentru curatenie.

 4. avatar carmen spune:

  Gata,incepe dezastrul PDL.Al doilea om din partid Sorin Frunzaverde pleaca la PNL cu trei parlamentari si 42 de primari din Caras Severin.De asemenea din Ilfov isi pregatesc plecarea zeci de primari.Părerea ta

* necesare