La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.549 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Domnul Hreniuc vrea să fie primar în Suceava. Cu sabia pe cine vrea să taie? 0

mai5

Numărul persoanelor care râvnesc la funcţia de primar al municipiului Suceava este în creştere.

Recent, pe un site de socializare Gheorghe Hreniuc şi-a anunţat intenţia de a se înscria în cursa pentru Primăria Suceava.

În 2016, cu susţinerea din partea sucevenilor, voi candida la Primăria municipiului Suceava”, se arată în mesajul postat pe data de 30 aprilie 2015.

Foto G Hreniuc

Pentru cei care nu ştiu, Gheorghe Hreniuc este secretarului general al Asociației Forumul Bucovinenilor de Pretutindeni şi a lucrat în perioada PDL pe funcţia de consilier superior în cadrul Consiliului Judeţean Suceava în compartimentul de integrare europeană.

Din declaraţia de avere depusă în septembrie 2012, viitorul candidat la funcţia de primar al municipiului Suceava are o stare materială bună, cu o casă, un apartament, dar şi lichidităţi de 35.000 de euro, plus venituri din agricultură de 10.000 de euro.

Nu pot decât să-i doresc succes lui Gheorghe Hreniuc, dar vizionând fotografiile sale de pe site-ul de socializare unde şi-a anunţat candidatura stau şi mă întreb cum vrea să-şi învingă duşmanii din politică. Cu ajutor musulman sau cu sabia?

subscribe to comments RSS

Încă nu există comentarii

Părerea ta

* necesare