La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 2.293 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Domnule Lungu, ne-aţi dus cu preşul! 2

iun.17

Zilele trecute, primarul Ion Lungu a anunţat că se suflecă la mâneci şi se apucă de treabă. În prostia mea, nu l-am crezut. Dar uite că edilul Sucevei chiar s-a apucat de lucru.

http://www.sandrinio.ro/media/video/cabane-centru-suceava.mp4

Iar prima sa creaţie se poate vedea în toată splendoarea în centrul municipiului Suceava.

Este vorba de căbănuţele care au fost utilizate de meşterii populari, şi nu numai, pentru a-şi promova şi vinde produsele. Paştele a trecut de aproape două luni, iar construcţiile de lemn sunt utilizate când şi când.

WP_20160617_12_30_10_Pro

Nu mai există nici un motiv care să justifice prezenţa acestor căsuţe în zona centrală a municipiului Suceava, başca în zilele astea când esplanada din faţa Casei de Cultură a fost umplută cu autovehicule la expoziţia anuală care se organizează.

Gurile rele spun că primarul Ion Lungu nu a mutat deliberat aceste căsuţe şi asta pentru a ecrana vederea celor care ar dori să se oprească la terasa amenajată sub Casa de Cultură şi care reprezintă o concurenţă serioasă pentru terasa de la Oscar Wilde aparţinând lui Petrică Lungu, fiul edilului în funcţie.

Iar dacă treci zilele astea prin zonă ai senzaţia că acele căsuţe puse una lângă alta parcă ar crea un zid între expoziţia de maşini şi esplanadă şi Casa de Cultură, care include şi acea terasă. Ce să mai spună părinţii care vin cu copiii în zona centrală şi ar dori să stea la o cafea dar având posibilitatea de a-i urmări. Prin căsuţe nu se vede nimic, dar chiar nimic domnule primar.

WP_20160617_12_34_05_Pro

Dacă pe dumneavoastră vă încântă ce este în centru, în punctul zero al municipiului Suceava, pe mine personal mă dezgustă. Domnule primar, ne-aţi dus cu preşul! Din nou.  

subscribe to comments RSS

Există 2 comentarii

 1. avatar hamster spune:

  Bravo! 100% corect! Parca spunea dl. Lungu si ca nu va accepta pe esplanada vreo alta manifestare, ca va fi zona pietonala civilizata. Abureli!!!

 2. avatar Sucevean ofticat spune:

  Logica lui Lungu e simpla, de fapt nici nu ma asteptam la altceva de la el. Hai sa luam fata terasei de la Casa de cultura ca sa-i mearga lui ficioru’ meu, care aer terasa alaturi pe domeniul public, ca la MOL e jale, decand nu se fumeaza bate doar vantul.
  Din pacate ar fi trebuit sa se astepte mai multi la astfel de comportament. Nu pot sa nu rad cand imi aduc aminte de celebra replica a lui Lapusneanu: „— Proști, dar mulți, răspunse Lăpușneanul cu sînge rece; să omor o mulțime de oameni pentru un om, nu ar fi păcat? Judecă dumneata singur.”
  E insa interesanta si completarea lui Plesu care, parafrazant replica de mai sus zice: „Toti suntem prosti, dar mai prosti ca oamenii inteligenti, foarte rar…”Părerea ta

* necesare