La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 2.190 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Donţu, ironizat de Steliana Miron. Şi invers 2

oct.13

Senatorul Ovidiu Donţu a fost lăsat fără replică ieri, cu ocazia vizitei primului ministru Victor Ponta la Baisa, pentru inaugurarea lucrărilor de refacere a drumului naţional dintre Suceava şi Botoşani.

Totul a plecat de la o discuţie pe care parlamentarul social-democrat a avut-o cu Steliana Vasilica Miron, senator din partea PP-DD.

La un moment dat, Donţu i-a spus colegei sale de Parlament că, deocamdată, se află în clasa de jos a politicii, cu referire la faptul că este venită mai recent în această lume.

ovidiu dontu

Replica Stelianei Miron a fost promptă şi l-a lăsat fără cuvinte pe Ovidiu Donţu, celelalte persoane prezente ascunzându-şi râsul în bărbie.

„Ai ajuns parlamentar după 15 ani de politică, iar mie mi-au ajuns numai 15 zile”, a fost ironia aruncată de senatorul PP-DD, cuvinte în faţa cărora Ovidiu Donţu a tăcut mâlc.

 

P.S. Pentru a fi corect până la capăt trebuie să spun că şi ironiile au fost şi din cealaltă direcţie, iar Ovidiu Donţu nu i-a rămas deloc mai prejos Stelianei Miron. Practic, se poate spune că între cei doi a fost o linie ironică.

subscribe to comments RSS

Există 2 comentarii

  1. avatar costel spune:

    ce ne mai radem . sant niste parventi care o duc bine si au timp mulllttttt.Părerea ta

* necesare