La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.701 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Dulgheru, omagiu conducătorului iubit 1

iul.1

Câinele credincios nu ratează nici un moment pentru a se gudura pe lângă stăpân.

Genul acesta de comportament pare să i se potrivească mănuşă lui Petrea Dulgheru, şeful Direcţiei Sanitar Veterinare Suceava.

Astăzi, cu ocazia deschiderii Consiliului Naţional al Colegiului Medicilor Veterinari din România de la Voroneţ, Petrea Dulgheru s-a dat în stambă în faţa unei asistenţe numeroase.

În cuvântul de început, şeful DSV Suceava l-a prezentat pe Gheorghe Flutur, care urma să vorbească asistenţei.

„Îl avem aici pe domnul Flutur care se implică în toate problemele judeţului, un mândru bucovinean, un om de nădejde. Ne simţim onoraţi să-l avem alături…”, şi-a început Dulgheru discursul.

Nu a reuşit să-şi ducă până la capăt limbile pentru că a fost întrerupt destul de brutal de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava. „Petrică termin-o cu astea, poate ajungem la Antena 3. Altfel, îţi tai microfonul”, a fost piedica pusă de Flutur.

Pus la punct de şeful său pe linie de partid, Petrea Dulgheru s-a aşezat cuminte jos.

Nu este prima dată când şeful DSV Suceava îl omagiază pe Gheorghe Flutur, şi probabil că nici ultima aşa cum îl cunosc eu pe Dulgheru. Cu siguranţă că înainte de 1989 ar fi făcut carieră la curtea Ceauşeştilor. Păcat, pentru Dulgheru, fireşte, că evenimentele din decembrie 1989 au venit prea devreme.

subscribe to comments RSS

Există un singur comentariu

  1. avatar kuku spune:

    Mândrul bucovinean a fost la un pas (acuma este la doi…) de a fi uns Gauleiter al megaregiunii rezultate din gărgăunii fuhrer-ului, de opereta sau de Spitalul 9, de la Cotroceni…Asa ca Dulgheru a rasuflat usurat si si-a exprimat ţucăturile in kur,ca unde mai pomenea el dulgherii sau dregatorii in noul voievodat,inghesuiala mare, vorba aia – la caini turbati si jderi pentru bundiţe se pricep mulţi… Plus efendi procoror,că ăsta, rămas de capul lui,trebuia să aresteze si el ceva,nu? Apud poporul nepedelist: „Zise ursul catre vulpe/Of,cumătră…” etc.
    Ce-o fi in sufletul bietului George,răstignit intre bundiţa sa kitsch de bucovinean butaforic si dosarele puse ca niste ţepuşe ca să nu-l pişte viermele trădarii,numai el ştie… Numai el si comisia lui Ionuţ B.,carele numa’ el cunoaste metodologia de partid si de stat precum si standardele in materie de furat,mita si tradare.Părerea ta

* necesare