La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 1.955 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

El este sfetnicul preşedintelui PSD Suceava 3

oct.10

Cătălin Nechifor, preşedintele PSD Suceava, are un sfetnic. Nu ştiu dacă o fi de taină, dacă o fi bun sau rău, genial sau doar mediocru, ori pur şi simplu un om care îşi urmăreşte anumite interese.

Dacă pe mine nu mă prea interesează în mod deosebit cum a ajuns Petrică Simeria confidentul lui Cătălin Nechifor, social-democraţii suceveni, majoritatea dintre ei, se dau de ceasul morţii să afle secretul ascensiunii.

Practic, Simeria a preluat din mers atribuţiile şi obiceiurile lui Roman Stecyk, Dumnezeu Să-L odihnească, numai că în locul lui Gavril Mîrza a devenit omul din spatele lui Cătălin Nechifor.

Actual consilier judeţean, fost membru al PUR Suceava de unde a fugit cu arme şi bagaje, Petru Simeria are carnet PSD de vreo şase ani.

În tot acest interval nu ştiu să se fi remarcat cu ceva în mod deosebit în lupta de clasă împotriva duşmanului de moarte numit PD-L. Cu toate acestea, a reuşit să-l impresioneze pe actualul lider al organizaţiei judeţene a PSD Suceava.

Repet, nu ştiu dacă Petru Simeria are sau nu capacitatea necesară de a fi „eminenţa cenuşie” a partidului, dar tot mai multe voci din PSD spun că ideile sale sunt şi ale lui Cătălin Nechifor.

Până la urmă doar timpul va decide dacă liderul PSD Suceava a ales bine. Din păcate, pentru social-democraţii suceveni, vorbele lui Marin Preda au devenit literă de lege: „Timpul nu mai avea răbdare”.

subscribe to comments RSS

Există 3 comentarii

 1. avatar kuku spune:

  Mai degraba şfeşnicul… Provenind de la un partid fictiv,cu doctrina fictiva,ce il invata pe Nechifor?? De fapt,se vede cu ochiul liber,in formula asta vor castiga alegeri la Suceava doar daca Flutur se preda singur la DNA sau se prezinta cu tot cu valiza si dovezi la poarta, la asezamantul de taici de la Botosani.
  Dupa sfetnicii pe care ii are Baisanu,ce sa zic,asta e numa’ bun…

 2. avatar sava florin spune:

  despre Petre Simeria, se spun multe , mai ales legat de prietenia cu Gavril Marza. Au castigat impreuna miliarde numai din prime de asigurare (pe vremea cand lucra la Allianz Asigurari) , apoi a coalizat cu colega de CJ Elena Cardas si sunt acum la Grupama Asigurari (fost BT Asigurari), Si la fel ca si Dontu si Ciobanu sunt finantati de catre PDL.
  Va spun ca Petre Simeria castiga sute de milioane lunar din comisioane de asigurari ce le primeste cu acordul domnului Cristi Cretu (mana dreapta a lui Flutur). Oare de ce credeti ca nu au curaj sa faca o opozitie adevarata? Pentru ca daca ar fi ei la putere nu ar fi in stare sa faca asemenea castiguri cat primesc de la acesti gansteri portocalii

  • avatar kuku spune:

   Din pacate , este riguros exact.Este o reteta consacrata,de-aia ii face Flutur „imaturi” si „pubertini” Nu ca el ar fi matur politic dar matur ca potlogar portocaliu este si cand are astfel de „adversari” il poate paste pacatul trufiei de a crede ca este si valoros cum, de fapt,il si cred unii…
   Saraca tara a Moldovei sau,ca sa fim corecti cu viitorul previzibil,sarace judet Moldova de Nord-Est,pe mana cui ai ajuns…
   E,da’ poate isi mai aduce aminte Dumnezeu si de noi !Părerea ta

* necesare