La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.684 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Epoca totalitarismului se apropie 2

mart.27

Totalitarismul este aproape de reinstaurare la nivelul județului Suceava, dar totul depinde de modul cum se va vota pe 5 iunie, dar, mai cu seamă, de negocierile ulterioare din culise.

După ce a prins rădăcini în funcția de parlamentar, de unde nu l-am văzut excelând cu absolut nimic, deputatul Ioan Stan pare să fi fost convins de colegii de partid să preia funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava.

Problemele de sănătate ale actualului președinte al CJ Suceava, Cătălin Nechifor, i-au determinat pe social-democrați să pună în aplicare planul B. Într-o tentativă jalnică de a convinge pe toată lumea că varianta Stan nu este luată în discuție, organizația PSD Suceava a emis zilele trecute un comunicat în care își afirmă susținerea pentru Cătălin Nechifor.

În realitate, actualul președinte al CJ Suceava va fi cap de listă, iar în plan secund se va afla Ioan Stan. Asta le va permite celor de la PSD să ofere alte scuze jalnice pentru a-l propulsa pe Ioan Stan în funcția de președinte al CJ Suceava.

Ioan Stan

Din punctul meu de vedere, pentru județ se anunță o nouă eră de totalitarism. În anii petrecuți în PSD, Ioan Stan a reușit exclusiv prin manevre de culise să devină un personaj extrem de influent, un fel de guru la care merg toți cei care doresc să-și rezolve o problemă.

Pentru cei care nu știu, într-o anumită perioadă Ioan Stan și-a impus rude în funcțiile de conducere de la Casa Județeană de Pensii Suceava, iar mai nou controlează mare parte a Consiliului Județean Suceava prin omul său de încredere, recte vicepreședintele Alexandru Rădulescu.

Iar când vinde vorba de primarii din zona Fălticeni lucrurile sunt vizibile și din stratosferă. Acolo nimeni nu mișcă în front, indifferent de numele partidului din care face parte.

Ioan Stan vine dintr-o lume care părea apusă în România, dar care își face din nou loc, ușor-ușor și aproape pe nesmițite. Acestui deputat, privit de ai săi ca un tătuc, dar care din umbră a reușit să-și creeze un mic soviet, ar trebui să i se acorde o atenție ceva mai mare. Măcar de către reprezentanții mass-media.

subscribe to comments RSS

Există 2 comentarii

  1. avatar unu din deal spune:

    reprezentantii mass-media ii vor acorda atentie ca asa sta treaba si pentru ca in presa e saracie. doar vreo 2-3 par independenti dar nu isi pot expune parerile decat pe bloguri. ca la tv si in print nu se poate scrie, acolo e loc doar de osanale pentru cei care detin temporar ciolanul.

  2. avatar mediul spune:

    daca si acest hrebenciuc de suceava va fi presedinte al CJ, inseamna ca totul e pierdut in Romania. Probabil exemple asemanatoare vor exista si in alte judete.
    Personal cred ca mi se va confirma total o ipoteza pe care mi am formulat o singur acum mai bine de 10 ani si care mi se adevereste de atunci in mod constant : poporului asta degeaba i s a oferit democratie, habar nu are sa o foloseasca, ironia suprema este ca au stiut unii sa o confiste si sa o intoarca impotriva sa.Părerea ta

* necesare