La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 4.629 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Filiera Băişanu a funcţionat şi la CNU 1

iun.12

După ce ALDE i-a „rezolvat” pe soţii Boliacu, alte două cazuri sunt ca şi finalizate.

Este vorba de Sorin Proboteanu, care va prelua conducerea Companiei Naţionale a Uraniului, şi de Dragoş Danubianu, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, care va fi numit în funcţia de membru al Consiliului de Administraţie de la CNU.

Practic, cei doi vor ajunge în noile funcţii prin filiera Băişanu, preşedintele ALDE Suceava şi vicepreşedinte la nivel naţional al acestei formaţiuni politice.

sorin proboteanu

Sorin Proboteanu (foto) are o serie de tangenţe cu ceea ce înseamnă uraniu, şi asta pentru că o perioadă de vreme a fost director al Sucursalei Crucea a CNU. Totuşi, el nu a plecat de aici în cele mai bune condiţii, fiind nevoit să demisioneze la presiunea ortacilor nemulţumiţi de condiţiile de lucru şi de salarizare.

Trebuie spus că Sorin Proboteanu nu este primul apropiat al lui Alexandru Băişanu care accede în funcţia de director al CNU. Anterior, acelaşi post a fost ocupat şi de Ioan Moraru, fostul primar al oraşului staţiune Vatra Dornei preţ de două mandate.

subscribe to comments RSS

Există un singur comentariu

  1. avatar Alecu spune:

    Bravo! Ai semnalat ceva corect. Totuși, de ce nu veri să detaliezi și situația dlui Danubianu? Ai uitat? Nu știi cum să-ți explici că mereu este dumnealui pus să mulgă bani de pe la fel de fel de CA-uri? Sau poate nu ești convins de asta?Părerea ta

* necesare