La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.934 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Flutur, sfidat de Olărean 2

mai27

Aurică a comis-o din nou. Victimă i-a fost, de această dată, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava Gheorghe Flutur.

Astăzi, la sediul Palatului Administrativ a fost semnat contractul privind construcţia şoselei de centură din Rădăuţi, lucrare care va avea 16 km şi va fi finalizată în 36 de luni, costurile urmând să se ridice la 101 milioane de lei, inclusiv TVA.

Programat la ora 10.00, evenimentul s-a amânat cu 16 minute. Vinovat de întârziere este Aurel Olărean, primarul din Rădăuţi, care a ajuns la Suceava cu întârziere. La un moment dat l-a scuzat chiar preşedintele Consiliului Judeţean, care a spus că ar fi un ambuteiaj la intrarea în Suceava cauzat de un accident de circulaţie.

O scuză mai mult pentru invitaţi, respectiv cei de la UMB Spedition, constructorul viitoarei şosele de centură, şi Dănuţ Pilă, şeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi.

Aşa cum îi stă în fire, Olărean nu s-a obosit prea tare să ajungă la timp, lăsându-se aşteptat. Se poate să mă înşel, dar gestul său mie mi s-a părut o sfidare pe faţă a lui Gheorghe Flutur.

Aş fi curios ce i-o fi spus Flutur în particular lui Olărean. De bine nu cred că a fost, mai ales că preşedintele CJ Suceava s-a chinuit să-i aducă bani, iar primarul din Rădăuţi i-a răspuns cu o întârziere.

subscribe to comments RSS

Există 2 comentarii

  1. avatar VIOREL spune:

    TANDA SI MANDA !

  2. avatar asfaltangiul spune:

    sandule, buna si centura aia. poate ca cei de la umb sunt mai profesionisti decat colasul iasi. ieri veneam inspre suceava si ce sa vezi…….baietii de la colas decoperteaza un teren agricol, in fapt un ogor cu grau de jumate de metru si cara pamantu pe centura, in structura de rezistenta a drumului. sa vezi si sa nu crezi.in toamna probabil ca vom avea un covor verde de iarba in loc de asfalt….daca nu cumva ploile torentiale de la vara o sa spele pamantu cu flori ca bruma de incredere a noastra in fluturasu portocaliu….)))Părerea ta

* necesare