La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.271 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Gavril Mîrza, acest Brînduşel Nichitean al politicii sucevene 1

apr.8

Care-i diferenţa între Gavril Mîrza şi Brînduşel Nichitean? La o primă vedere, între cei doi nu există lucruri comune, care s-ar putea preta la o comparaţie.

Şi totuşi … . Şi unul şi celălalt s-au gândit că a vota de mai multe ori pentru aceeaşi chestiune nu-i nici un păcat. Ambii s-au înşelat. Au fost prinşi asupra faptului. Numai că asemănarea se opreşte aici.

Pentru Brînduşel Nichitean, idioţenia de a vota de mai multe ori cu ocazia alegerilor parlamentare din 2004 a fost plătită scump. Mandatul de senator obţinut i-a fost anulat, iar mai apoi democratul de la acea vreme şi mai nou liberalul Nichitean a dat cu subsemnatul pe la Poliţie. A scăpat cu o amendă administrativă, iar acum visează la tot felul de funcţii prin politica şi administraţia locală.

Gavril Mîrza, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, fost preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Suceava, a comis aceeaşi prostie.

Dar nu oriunde, ci chiar în Parlamentul României. Pe 20 februarie 2013, Mîrza a votat la două mâini, dedublându-se în persoana colegului său din Suceava, deputatul Eugen Bejinariu. Ei, dacă Nichitean a fost sancţionat pentru votul multiplu, lui Gavril Mîrza nu i se va întâmpla nimic. Legislaţia actuală nu prevede nici o pedeapsă pentru acest furt.

Iar colegii lui Mîrza au intenţia de a pune batista pe ţambal. Elocventă în acest sens este declaraţia liderului deputaţilor PSD, Marian Neacşu, pentru care votul multiplu al ex-preşedintelui PSD Suceava este „o greşeală regretabilă” sau o „neglijenţă”.

Doamne, oare cât de proşti ne cred aceşti parlamentari ai noştri, încât să înghiţim această explicaţie stupidă? Am să-mi răspund singur. Mult prea proşti pentru a ne băga în seamă.

subscribe to comments RSS

Există un singur comentariu

  1. avatar gigicarabarabulea spune:

    da, da, dar tu chiar esti prost :))Părerea ta

* necesare