La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 2.237 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Ghici cine candidează la Primăria Suceava din partea PSD? 2

mart.1

O mică ghicitoare la care am un răspuns în proporţie de 90% am s-o fac publică, cu menţiunea că din datele pe care le am sunt foarte aproape de realitate.

Se referă la candidatura din partea PSD pentru funcţia de primar în Suceava. Până acum, organizaţia locală a PSD nu a anunţat oficial nici un nume. Pe surse, s-a vehiculat că ar fi vorba de medicul Tiberius Brădăţan, dar după evenimentele de aseară de la Bucureşti lucrurile s-au întors cu 180 de grade.

necunoscut

Liderii PSD, în frunte cu Liviu Dragnea, se pare că au bătut palma cu preşedintele Senatului şi omul care face toate apele în ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Cei doi ar fi stabilit că meargă la Suceava cu un candidat comun, iar acesta este deputatul Alexandru Băişanu, proaspăt numit preşedinte interimar al ALDE Suceava.

Ştirea este câte se poate de credibilă, rămâne de văzut doar cum vor digera social-democraţii suceveni această mutare. Spun asta din perspectiva alegerilor din 2012, când Băişanu a candidat din partea USL (PSD+PNL+PC), dar la acea vreme sprijinul celor de la PSD a fost doar formal.

Dacă de această dată lucrurile vor sta altfel, vom asista la o reeditare a luptei de acum 4 ani. Atunci a câştigat Ion Lungu, la mustaţă aş putea spune, ceea ce mă face să afirm că vom avea parte de bătălie crâncenă, inclusiv cu topoare şi cuţite (a se citi lovituri sub centură).

O candidatură a lui Alexandru Băişanu din partea ALDE, cu susţinere PSD, am anticipat-o de mai multă vreme, iar lucrurile par că se confirmă. Trebuie să mai aşteptăm doar câteva zile pentru a vedea dacă am avut dreptate sau nu.

 

subscribe to comments RSS

Există 2 comentariiPărerea ta

* necesare