La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 2.098 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Infatuarea managerului Rîmbu 2

nov.21

„Mă simt omul potrivit la locul potrivit. Mă recomandă realizările de până acum şi ceea ce mi-am propus să fac în continuare. Dacă cineva crede că poate avea aceleaşi rezultate, să vină să concurăm”.

Această declaraţie îi aparţine lui Vasile Rîmbu, fost mare finanţist timp de vreo 15 ani, aici fiind incluse şi periplurile sale pe la conducerea Gărzii Financiare Suceava, reprofilat mai nou, din decembrie 2008, în funcţia de manager al Spitalului Judeţean Suceava.

Dacă nu aş cunoaşte personajul şi dacă nu aş şti cum au ajuns banii la instituţia condusă vremelnic de Vasile Rîmbu aş începe să plâng instantaneu.

Cum însă ştiu în ce condiţii s-au montat pavelele din curtea spitalului, cum s-au realizat celelalte lucrări, şi mai ales cum i-a împins Gheorghe Flutur un purcoi de bani lui Vasile Rîmbu, permiteţi-mi să am mari rezerve în capacităţile de mare manager ale celui care se bate acum cu cărămida în piept.

Oricum, declaraţiile sale denotă orice, mai puţin modestie. Iar infatuare cred că e cuvântul cel mai potrivit prin care se pot caracteriza cuvintele lui Vasile Rîmbu despre propria persoană şi activitatea derulată în fruntea Spitalului Judeţean Suceava.

vasile rimbu

În primul rând, Vasile Rîmbu ar trebui să facă plecăciune şi să-i pupe picioarele lui Flutur pentru că a pompat sume de bani uriaşe pentru lucrările şi dotările care au vizat Spitalul Judeţean Suceava.

Fireşte, un personaj ca Rîmbu a uitat cu desăvârşire „era Flutur”, iar acum este prietenul cel mai bun al noilor şefi de la judeţ, în frunte cu preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor.

Am mai spus şi repet, Vasile Rîmbu îi va părăsi pe social-democraţi cu prima ocazie care i se va ivi şi va sări imediat în barca celor care vor conduce judeţul la momentul respectiv. La fel s-a întâmplat de fiecare dată când s-a schimbat vreo guvernare, iar managerul „de succes” al Spitalului Judeţean Suceava s-a dovedit prietenul de care aveau nevoie mai toţi oamenii politici de după 1996, poate chiar şi mai devreme.

La cât de capabil se dovedeşte Vasile Rîmbu, cred că până la finalul carierei sale, care va fi undeva pe la vreo 90 şi ceva de ani, va redresa toate instituţiile existente prin Suceava. Eu propun să-l clonăm pentru a salva societatea noastră aflată în degringoladă.

subscribe to comments RSS

Există 2 comentarii

  1. avatar pradigma spune:

    Ptiu ce m-a speriat poza. Rectitudinea morala „a lu acesta” e data de mustata. Cand intri pe usa te stergi de pres, da?

  2. avatar Bara Vasile spune:

    Pai da,mustata stil pamatuf ca la sobolani.Ii tremura cand simte dusmanul de la distanta.Părerea ta

* necesare