La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.959 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Intrigi şi nemulţumiri marca Republica Rădăuţi 1

ian.22

Ultima vizită a liderului PSD, Liviu Dragnea, în judeţul Suceava s-a lăsat şi cu plângeri la adresa partenerilor de guvernare.

Nemulţumirile au fost aduse la cunoştinţa lui Dragnea în şedinţa de la Suceviţa şi au vizat coabitarea dintre PSD şi ALDE la Rădăuţi.

Nistor Tătar, primarul din Rădăuţi, a ridicat această problemă şi a considerat că atâta vreme cât există un parteneriat la nivel naţional acesta ar trebui să se reflecte şi la nivel local, ceea ce nu se întâmplă în curtea sa.

Mai exact, liderul PSD Rădăuţi a arătat că are parte mereu de contre şi de piedici din partea consilierilor locali ALDE, iar cu această opoziţie nu reuşeşte să-şi pună în aplicare planurile pentru dezvoltarea oraşului.

Nemulţumirea lui Tătar a venit pe fondul beneficiilor pe care familia Boliacu (ambii soţi sunt membri ALDE) le are la nivel judeţean, iar când revin acasă la Rădăuţi uită de aceste aspecte.

Nistor Tătar

Mai exact, Silvia Boliacu este subprefect de Suceava, pe linia ALDE, în timp ce soţul acesteia, Constantin Boliacu, a fost numit la conducerea Casei Judeţene de Pensii Suceava, tot pe filiera ALDE.

Într-adevăr, Constantin Boliacu nu a fost prea prietenos cu propunerile de Hotărâre de Consiliu Local promovate de primarul Nistor Tătar, iar animozităţile dintre cei doi nu sunt un secret pentru nimeni, fiind scoase în public ori de câte ori s-a putut.

Cert este că Republica Rădăuţi nu se dezminte nici la acest capitol, al politicii, în care intrigile şi jocurile de culise sunt la fel de mari ca şi ceea ce priveşte mediul de afaceri şi întreaga societate din acest oraş. 

subscribe to comments RSS

Există un singur comentariu

  1. avatar simona spune:

    Daca cel din poza e primarul e de inteles totul. Nu am timp de republica si de alte vrajeli, pt. a fi la curent cu ”realitatea”. Mey , daca ocupi functie inalta, ar trebui sa treci de niste baremuri. Ai o,1 tone si vrei sa te respect ? ”Grasutii” au o gramada de probleme medicale dar si legate de propria stima. Astia pot fi manipulati extraordinar de usor .Părerea ta

* necesare