La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 2.317 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Ioan Balan îi arată cartonaşul galben primarului Lungu 1

oct.10

Primarul Ion Lungu a primit cartonaş galben din partea şefului său pe linie politică, deputatul Ioan Balan, preşedintele organizaţiei municipale a PDL Suceava.

Edilul Sucevei a fost atenţionat public că nu poate fugi de răspundere pentru ceea ce se petrece în oraş.

Noi, cei de la PDL, suntem responsabili împreună cu primarul Ion Lungu pentru anii în care am administrat orașul. Nu putem fi responsabili doar noi pentru administraţia PDL-Lungu, iar Ion Lungu e nou-născut şi nu are nici o treabă.Eu cred că domnul primar va simţi în perioada următoare că jocul politic până la urmă pe care-l face sub masca administraţiei nu-i va duce puncte. Şi vedeţi azi cum procedează USL. El a crezut că va face administraţie la umbra USL şi PDL va fi cel care va duce greul. Or eu cred că cetăţeanul vede lucrurile astea, le înţelege, le judecă şi cu siguranţă îşi va spune punctul de vedere prin cel mai democratic instrument, şi anume votul”, a declarat Ioan Balan.

Mai mult, deputatul democrat-liberal i-a transmis lui Ion Lungu că nu va fi dat afară din partid, aşa cum îşi doreşte, pentru a trece în barca USL.

ioan balan

Mai pe româneşte, edilul Sucevei va rămâne în hăţurile PDL, fapt care îl face să meargă pe sârmă în ceea ce priveşte deciziile importante pentru municipalitate.

Este pentru prima dată când şefii PDL Suceava ies public cu asemenea declaraţii, semn că Lungu nu mai are credibilitate şi nu se mai bucură de susţinere politică.

Cred că orice greşeală a primarului Ion Lungu va fi taxată de acum încolo la sânge, mai ales că Ioan Balan trebuie să-şi pregătească şi terenul pentru campania electorală viitoare la şefia municipiului Suceava. 

subscribe to comments RSS

Există un singur comentariu

  1. avatar costel spune:

    mica flacara violet ar fi fost mai eficienta intre ‘tartani flasci si obo decat” cartonasul galben.Părerea ta

* necesare