La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.597 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Ioan Manole revine la Bucovina TV 0

aug.13

Începând de mâine, 14 august, Ioan Manole revine pe ecranele unei televiziuni locale din Suceava după un exil de peste trei ani.

Din ciclul <Manole nu moare, Manole se reinventează> scriitorul care realiza emisiunea „Meşterul Manole” de la Bucovina TV va relua difuzarea.

Ioan Manole a fost demis după alegerile din iunie 2012 la presiunile celor care tocmai veniseră la putere, respectiv PSD. Cătălin Nechifor şi Ovidiu Donţu nu au suportat ideea de a-l vedea pe ecrane seară de seară pe cel care-i criticase vehement o perioadă îndelungată.

manole somax

Pentru a nu „ucide” postul de televiziune Bucovina TV, se pare că mai marii PSD Suceava au cerut imperativ sacrificarea lui Ioan Manole, ceea ce s-a şi întâmplat.

Lăsat fără un loc de muncă, Manole a realizat emisiuni pe la Rădăuţi, iar mai apoi la Botoşani, la Somax TV.

Readucerea lui Ioan Manole la Bucovina TV şi reluarea emisiunii întreruptă brutal acum trei ani este o palmă mare dată psd-iştilor. Practic, începând de mâine, PSD Suceava şi activitatea, mai bine zis non-activitatea din judeţ va fi luată la bani mărunţi, iar cei care cunosc cât de pătimaş şi scrupulos este Ioan Manole nu trebuie să rateze emisiunile acestuia.

 

subscribe to comments RSS

Încă nu există comentarii

Părerea ta

* necesare