La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.926 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Ion Drăguşanul despre CJ Suceava: „birocraţie” şi „rea-credinţă” 1

ian.28

Într-un material postat pe propriul blog, Ion Drăguşanul a anunţat că se retrage din echipa care s-a ocupat de organizarea festivalului Bucovina Rock Castle.

Drăguşanuş îi acuză pe cei de la Consiliul Judeţean Suceava că au tăiat bugetul pentru acest eveniment, dar şi alte aspecte care ţin de „birocraţie” şi „rea-credinţă”.

Mă sufocă birocraţia tip <madame> Florişteanu, tartore C. J., care habar nu are că, până la aprobarea bugetului, se pot angaja contracte până la 8 % din totalul bugetului anterior; nu se face nimic pentru amenajarea unei zone de campare, în vecinătatea Cetăţii, şi pentru asigurarea toaletelor necesare desfăşurării unui mare festival; neprofesionalismul şi rea-credinţa îmi pun în pericol, la 60 de ani, sănătatea, mai ales prin consecinţa bătăii de joc la adresa publicului rock, pe care îl respect până la a-l trăi”, sunt o parte din motivele invocate de Ion Drăguşanul în decizia a nu se mai implica în organizarea Bucovina Rock Castle.

ion dragusanul nou

 

În ceea ce-l priveşte pe fiul acestuia, Andi Drăguşanul, dar şi pe Mihnea Blidariu, publicistul sucevean spune că vor decide singuri ce drum vor urma. „E dreptul lor de a opta pentru stres şi umilinţă”, a arătat Ion Drăguşanul.

Nici preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a nu a fost uitat. Lipsa de reacţie a liderului administraţiei judeţene a fost decisivă, probabil, în decizia luată de Ion Drăguşanul.

Nu are decât, să vă cânte Nechifor şi ai lui, mai ales că a dat, deja, semne că îl captivează scena şi ecranul, anul trecut, în debutul Spectacolului Nazareth”, a conchis Ion Drăguşanul.

 

subscribe to comments RSS

Există un singur comentariu

  1. avatar in. spune:

    Uite ca n-a fost asa! Nu putea renunta la bucatica lui de castig si de umflare de sine! De mincinosii si impostorii de profesie nu se scapa usor! De Dragusanul, ma tem ca niciodata!Părerea ta

* necesare