La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.774 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Iordache, vânătorul de funcţii 2

apr.3

În PSD Suceava există mai mulţi vânători de funcţii, dar unul îi întrece pe toţi.

Se numeşte Virginel Iordache, iar de ceva vreme, mai precis de când USL a ajuns la guvernare, fostul preşedinte al organizaţiei municipale a PSD Suceava s-a pus pe săpat. Nu după aur, ci pe alţi colegi de-ai săi.

Ca variante de lucru, Virginel Iordache are mai multe obiective. Cel mai râvnit post este de şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava. Virginel Iordache trage sfori în stânga şi-n dreapta pentru a-l îndepărta pe Gheorghe Lazăr. Aliaţii actualului director al Colegiului de Informatică „Spiru Haret” din Suceava sunt deputaţii Gavril Mîrza şi Ioan Stan. În ceea ce priveşte relaţiile dintre Iordache şi Mîrza, acestea datează de pe vremea când au complotat în miez de noapte pentru numirea primului în funcţia de şef al organizaţiei municipale a PSD Suceava.

A fost un târg mizerabil, pe care l-au repetat şi la alegerile ulterioare, şi din nou sub pulpana lui Gavril Mîrza. Rezultatul se ştie. Organizaţia municipală a PSD Suceava a pierdut toate, dar toate alegerile, derulate sub preşedinţia lui Virginel Iordache.

Opoziţia nu i-a fost pe plac liderului social-democrat de la municipiu, aşa încât acesta a bătut rapid palma cu PDL, pe sub masă, fireşte, şi uite aşa s-a căpătuit cu un post de director de liceu.

Dar asta era în opoziţie. Acum, când PSD este la putere, Virginel Iordache vrea mai mult. Iar ca profesor, director în plenitudinea forţelor şi fost adjunct al şefului IŞJ Suceava cine ar fi mai potrivit să preia conducerea învăţământului din judeţ?

Dacă această linie nu-i va aduce succesul, Virginel Iordache are pregătit şi un plan de rezervă. Este vorba de funcţia de secretar general al organizaţiei judeţene a PSD Suceava, un post din care îşi poate etala calităţile de manipulator cu oamenii din teritoriu.

În fine, rezerva rezervei sună cam aşa. Camelia Chitul, actualul director de la Casa Judeţeană de Pensii Suceava, va fi demisă, locul acesteia va fi luat de Mirela Adomnicăi, de la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, iar pe acest post vacant va veni Virginel Iordache.

De multe ori vrabia mălai visează, iar continuarea o ştie toată lumea.

subscribe to comments RSS

Există 2 comentarii

  1. avatar gigicarabarabulea spune:

    nici vorba, nici vorba, din nou te inseli asta ca atunci cand ziceai de agoutin ca va merge la directia de cultura …

  2. avatar vasile spune:

    ce ti-a facut iordache de te iei de el? l-ai pus sa cotizeze si n-a facut-o si-acum arunci cu noroi?Părerea ta

* necesare