La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.697 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Ipocrizie sau nu? 0

mart.8

Pensionarii ar putea circula în curând cu mijloacele de transport ale TPL cu abonamente subvenţionate de Primăria Suceava.

Nimic nou sub soare îmi veţi spune, pentru că acelaşi lucru s-a întâmplat şi în anii anteriori. Perfect adevărat, dar până la un anumit punct.

Anunţul despre această facilitate care ar putea fi oferită pensionarilor l-a făcut ieri, la conferinţa de presă săptămânală, primarul Ion Lungu. Bine, edilul Sucevei a spus că ar trebui îndeplinite şi nişte condiţii, dar sunt convins că nu se va împiedica de nişte amănunte.

Această subvenţionare a abonamentelor pentru pensionari pare surprinzătoare, mai ales că în şedinţa Consiliului Local Suceava, din luna februarie 2018, acelaşi primar Ion Lungu şi consilierii PNL, respectiv PMP, au respins o propunere de Hotărâre de Consiliu Local care viza exact acelaşi aspect.

AUTOBUZ

Să fi contat atunci faptul că propunerea a venit de la PSD, sau poate edilul Sucevei a găsit o comoară şi nu ştie cum s-o împartă săracilor?

Poate e doar simplă ipocrizie şi un interes meschin de a ieşi mereu în faţă şi de a arăta oamenilor că „eu sunt cel mai bun, eu am grijă ca oamenilor din oraş să trăiască în condiţii bune”.

Bine, există şi varianta ca după ce a fost respinsă iniţiativa PSD de subvenţionare a abonamentelor Ion Lungu să fi conştientizat că în acest fel îşi pierde din votanţi.

Oricare ar fi situaţia, cred că Ion Lungu a jucat murdar. Restul judecaţi voi, sucevenii care trăiţi în acest oraş.

subscribe to comments RSS

Încă nu există comentarii

Părerea ta

* necesare