La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 2.202 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Iubire născută din mocirlă 5

dec.15

Se spune că politica este o curvă. Nu am fost politician pentru a vă spune pe propria piele că lucrurile stau chiar aşa, dar ceea ce am văzut în ultima perioada îmi confirmă această zicală din popor.

Ultima dovadă a fost una publică, cu mulţi spectatori, toţi unul şi unul. Ieri, la înmânarea certificatelor de parlamentar, între Alexandru Băişanu, deputat din partea USL, şi Sanda Maria Ardeleanu, deputat din partea PDL, culmea, pe acelaşi colegiu, a fost o scenă de iubire rar văzută.

Nu ar fi nimic în neregulă ca doi oameni care se respectă unul pe celălalt să se salute şi să se stimeze reciproc. Nu este însă cazul celor doi, care în timpul campaniei electorale mai aveau puţin şi îşi aruncau cu vitriol între ochi unul altuia.

Nu ştiu exact cine a fost primul care a ridicat piatra, dar odată pus în mişcare bulgărele de zăpadă, acesta s-a tot rostogolit.

„Reacţiile domniei sale timp de patru ani, cât timp universitatea din Suceava a fost biciuită pe nedrept, au fost doar acelea de a-l pupa zilnic pe Funeriu, ministru morgii învăţământului românesc, pe care îl gratula de fiecare dată când îl vedea. Rolul Sandei-Maria Ardeleanu ar fi fost simplu. Ori murea pentru interesele acestei universităţi şi susţinea fără echivoc nevoile şi aspiraţiile ei, ori dacă nu avea posibilitatea, trebuia să-şi dea demisia. Nenorocirea e că doamna Sanda-Maria Ardeleanu a ales să rămână o doamnă elegantă, zâmbitoare cu toată lumea şi nu să-şi dea demisia sau să lupte pentru universitatea din Suceava. O sfătuiesc să nu se mai plângă şi să nu-şi mai ceară scuze sucevenilor pentru faptul că nu a reuşit să sprijine Universitatea <Ştefan cel Mare>Suceava. Şi o sfătuiesc să renunţe la a mai bate drumurile prin Suceava, pentru că pur şi simplu pierde vremea”, era una din declaraţiile lui Alexandru Băişanu la adresa Sandei Maria Ardeleanu.

Replica nu s-a lăsat mult aşteptată, iar fostul şi actualul deputat pe Colegiul 1 Suceava l-a contrat dur pe preşedintele PNL Suceava.

„Acesta (n.a. – Băişanu) trebuie să dea socoteală pentru campania populistă jenantă pe care a desfăşurat-o plângând pe umerii săracilor deşi domnia sa s-a îmbogăţit în ultimii ani. Să răspundă sucevenilor de ce s-au blocat toate investiţiile din judeţul Suceava şi să le explice de ce nu trăiesc mai bine ca acum şapte luni”, a fost răspunsul Sandei Maria Ardeleanu.

Ei bine, toate acestea au fost şterse cu buretele după ce ambii s-au văzut cu sacii în căruţă. În văzul tuturor, în ironiile parlamentarilor USL veniţi să-şi ridice certificatele de parlamentar, Alexandru Băişanu şi Sanda Maria Ardeleanu s-au sărutat, şi-au zâmbit şi au schimbat amabilităţi. Dragi suceveni, aceasta este politica din România, de pe malurile Sucevei. Mai multe nu cred că sunt de spus.

subscribe to comments RSS

Există 5 comentarii

 1. avatar Bara Vasile spune:

  Acum ce sa mai spunem,in campanie electorala isi arunca cu acid sulfuric in ochi iar daca au reusit sa-i pacaleasca pe romani si au iesit invingatori se pupa la inmanarea certificatului de parlamentar.Parerea noastra a romanilor care suferim din cauza lor este ca acestia nu sunt decat niste javre,golani si derbedei asa ca nu ar mai trebui sa votam cu niciunul dintre ei ci doar sa-scuipam in campanie electorala.

 2. avatar COCO spune:

  Excelent, coane Vasile, superb, ai cristalizat in cateva cuvinte exact ce merita acesti impostori nenorociti. Singurii vinovati sant oamenii care in campanie sant in stare sa faca si crima pentru ei. Pentru ca uita foarte repede, cum nu uita nici-o natie de pe pamant. Iar cine uita nu merita…istoria uitata se repeta cu o forta inzecita.

 3. avatar stupid people spune:

  Frumos isi mai dadeau la gioale in numele binelui popular inainte de alegeri!
  Acum pot face o perioada lunga aproape orice, e lucru dovedit ca memoria colectiva romaneasca n are mai m ult de cativa biti. E suficient ca inainte de alegeri sa faci putin pe iubitorul de popor si gata!
  Oare cand vor intelege romanii ca alegerile din aceasta tara conteaza doar pentru cei care le castiga?

 4. avatar Bara Vasile spune:

  Intr-adevar asa este, inainte de alegeri sa faca putina valva ca-si iubeste poporul apoi gata politicianul javra cum este de felul lui sa rada de noi si de amaraciunile noastre cauzate de legislatia nemernica pe care o da in timpul ocuparii tronului de parlamentar.Dar sa nu uite ca poporul roman rabda cat rabda apoi cand ei vor fi din nou in campanie electorala sa fie scuipati in ochi cu un scuipat mai tare ca vitriolul,iar vitriolul sa li se para ca este un medicament coliric sa le deschida mai bine ochii la ceea ce au de facut pentru bietul om care i-a acordat incredere prin votul lui.

 5. avatar Bara Vasile spune:

  Craciun fericit, si la multi ani mult stimati si iubiti bucovineni. cu deosebita satisfactie va multumesc prin ceea ce faceti pt.noi,prin cantecele dv.superbe si prin urarile dv.in preajma sarbatorilor de iarna. Sunteti superbi,Romania ar trebui sa va acorde toate meritile dv.din pct.de vedere artistic deoarece Bucovina este singurul colt de rai al intregii noastre natiuni
  dar pacat ca nu se respecta tot ceea ce meritati cu adevarat.Craciun fericit si la multi ani! d-le Sandrinio pt.dv.articole pline de adevar,sinceritate si curaj in a spune adevarul in orice inprejurare.Articolele dv. sunt cotate cu punctajul maxim (5 stele)la capitolul popularitate.Eu nu sunt bucovinean dar va iubesc pe toti datorita traditiilor superbe pe care le aveti,si datorita folclorului extraordinar,cantat de artisti unu si unu.Va multumesc mult atat dv. cat si artistilor care ne alina sufletele in momente de tristete.Sa traiti cu totii si sa fiti fericiti in preajma acestor sarbatori.Va multumesc,Părerea ta

* necesare