La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 3.101 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Liviu Sfichi a demisionat de la şefia Poliţiei Rutiere 1

iun.30

Comisarul Liviu Sfichi s-a luptat direct cu comisarul Ioan Nicuşor Todiruţ doar o zi.

După ce ieri şi-a exprimat public indignarea vizavi şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, care i-a cerut să demisioneze din funcţie în termen de 24 de ore, Sfichi pare să-şi fi revizuit atitudinea peste noapte.

Aseară s-a aflat că şeful Serviciului Poliţiei Rutiere se internase în spital pentru a evita demiterea sau vreun alt act ostil la adresa sa pe linie de serviciu.

Astăzi la amiază, comisarul Liviu Sfichi şi-a înaintat şi demisia din funcţie. Rămâne de văzut ce îi va rezerva viitorul, mai ales că şeful Poliţiei Suceava nu este unul dintre cei care să lase afronturile nerezolvate.

Interesant este de aflat ce vor găsi şi reprezentanţii Corpului de Control al Inspectoratului General al Poliţiei, veniţi la Suceava pentru a verifica activitatea Serviciului Poliţiei Rutiere.

Şi mai interesant ar fi motivul, sau motivele, pentru care Todiruţ l-a pus la colţ pe Sfichi. O posibilă explicaţie ar fi aceea că ex-şeful Poliţiei Rutiere apărea prea des prin ziare, deşi alte persoane susţin că la mijloc ar fi fost vorba de ceva grade în plus.

EXPLICAŢIE: Foto Obiectiv de Suceava

subscribe to comments RSS

Există un singur comentariu

  1. avatar Dimache Viorel spune:

    Liviu, asa se intampla cand nu-l f…. atunci cand este la anaghie. Daca ai fost suflet de mama cand l-ai slvat de la accidentele cu victime de pe raza judetului, iata ca el nu te iarta. Todirut, a fost, este si va ramane un escroc universal. Este protejatul lui Fluturas, nu va faceti concesii.Părerea ta

* necesare