La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.900 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Locuitori din Rădăuţi. Căutăm primar. 2

apr.8

Se caută un primar. E dispărut de aproape o săptămână şi nimeni nu ştie unde este. Celui care dă informaţii i se oferă recompensă.

Săptămâna aceasta, Primăria Rădăuţi a fost stână fără baci. Şi asta pentru că edilul şef Aurel Olărean a dispărut şi nimeni nu ştie nimic de soarta lui.

Contactat telefonic, secretarul Primăriei Rădăuţi spune că Olărean a plecat la Bucureşti pentru a obţine niscai bani, pentru şoseaua de centură şi nu mai ştiu pentru ce.

L-am sunat pe Aurel Olărean în dorinţa de a afla unde se află. Nu mi-a răspuns la telefon, aşa cum li s-a întâmplat şi celorlalţi oameni care l-au contactat pentru rezolvarea diferitor probleme curente.

Mai grav este că primarul din Rădăuţi nu şi-a delegat atribuţiile altei persoane din insituţie, astfel încât acum totul este blocat.

Viceprimarul Simion Sticleţ a ridicat din umeri când a fost întrebat de primar şi de vizitele acestuia.

Gurile din târg spun că Aurel Olărean şi-a luat o vacanţă şi a plecat într-o croazieră de o săptămână. Unde anume o ştiu doar apropiaţii săi.

Cert este că tot ceea ce face şeful PDL Rădăuţi este o imensă bătaie de joc, faţă de colegii şi subordonaţii din Primărie, şi mai ales faţă de oamenii care l-au ales.

Prostiile sale se pare că le-au ajuns până-n gât şi şefilor PDL Suceava, care doresc să-l termine din punct de vedere politic.

O primă iniţiativă de acest gen a avut loc chiar înainte de Paşte, dar din informaţiile pe care le am, decapitarea s-a amânat pentru zilele acestea.

Fronda la adrea lui Olărean nu vine doar de la Suceava, ci este mult mai puternică la Rădăuţi, acolo unde membrii PDL, în frunte cu Dumitru Mihalescul şi Petru Carcalete sunt decişi să scape de tiran.

subscribe to comments RSS

Există 2 comentarii

  1. avatar eue spune:

    pe cancanu de radauti este filmu de la depunerea juramintului si o zis ca nu si va loa niciodata concediu. si acuma este in a patra croaziera. oboseste repede creieru lu asta

  2. avatar maharu spune:

    poate l-au ingropat (dn greseala) in prundu cu care a acoperit asfaltu de pe strazile din radauti…….Părerea ta

* necesare