La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 3.204 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Lungu, nu uita, Suceava nu-i a ta! 9

nov.5

Solicit în mod public şi tranşant demisia primarului Ion Lungu. Din punctul meu de vedere, actualul primar nu mai reprezintă interesele oraşului, ci îşi urmăreşte doar propriile interese.

Şi pentru că tot îi solicit demisia, am să şi dezvolt câteva dintre motivele pentru care nu mai are ce căuta în această funcţie.

În primul rând s-a jucat zilnic cu vieţile a mii de oameni în beţia nebună electorală în care se află de vreo 12 ani. Mă refer aici la Bazarul care a funcţionat fără autorizaţie de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava şi în care s-au aflat zi de zi, an de an, oameni nevinovaţi care îşi puteau găsi sfârşitul în orice clipă.

Cu aceeaşi sfidare pe care o afişează de ani de zile, în conferinţa de presă de ieri, luat la întrebări despre modul în care a investit 3 milioane de euro în modenrizarea Bazarului fără a avea avizele necesare de la ISU, Ion Lungu i-a acuzat perfid pe ziarişti că sunt în campanie electorală. Cu alte cuvinte, proşti sunt ăia care doresc respectarea legii şi nu primarele care este.

ion lungu

Acelaşi Ion Lungu a creat în jurul său un sistem cu adevărat mafiot, care a făcut ca în cei 11 ani şi ceva de mandat să nu rămână aproape nici un petec de teren care să nu fie dat în condiţii ciudate către diferite persoane.

Tot actualul primar este vinovat de decesul Termica, societate la care în vremurile bune poza ca un salvator, un guru şi un destoinic conducător, pentru ca în momentul intrării în insolvenţă să spună nonşalant: „Termica are conducere”.

 

În plus, a fugit de la un partid la altul, de la PNL la PDL, apoi s-a dat independent şi a pozat cu Victor Ponta pe banerele din Suceava, nu aţi uitat asta, nu?, iar acum pupă poala lui Băsescu în speranţa ca va candida din partea PMP pentru un nou mandat de primar în municipiul Suceava.

Simţindu-se cu musca pe căciulă s-a descotorosit de aproape toate bunurile pe care le avea, terenuri, case şi maşini, pe care le-a donat propriilor copii. O manevră care denotă frică pentru ceea ce ar putea veni, pentru consecinţele anilor petrecuţi în fruntea Primăriei Suceava.

Nu în ultimul rând, în mod sfidător şi-a ajutat fiul să devină cel mai mare om de afaceri din oraş, iar la locuinţa de la Salcea şi-a ridicat o piscină de zeci de mii de euro.

Pentru toate acestea, primarul Ion Lungu trebuie să plece. Poate că diseară, când sucevenii vor ieşi în stradă, la ora 18.00, se va vorbi şi despre asta. Voi fi şi eu acolo. 

subscribe to comments RSS

Există 9 comentarii

 1. avatar Aquariuss spune:

  Și cea mai gravă acuză eu o consider faptul că atunci când partidul domniei-sale se afla la putere și avea priză și reprezentanți la conducerea țării nu a făcut nimic pentru a aduce o investiție considerabilă și care să aducă locuri de muncă în Suceava !Singura reședință de județ unde mijloacele de transport în comun nu duc oameni la muncă spre platforme industriale ci deservesc mall-urle și bazarul ! Chiar e păcat de faptul că atâția tineri se risipesc în alte zări pentru că nu au avut șansa unor conducători care să facă atractivă zona pentru investiții, repet considerabile !Angajarea în proiecte cu utilitate și mai ales necesitate vagă ce va împovăra mulți ani bugetul local care în lipsa aportului financiar din partea unor entități economice stabile condamnă municipiu la lipsa resurselor pentru susținerea de activități vitale cum sunt siguranța cetățeanului educația și sănătatea ,domenii care au nevoie de susținere din partea bugetului local iar acesta se v-a epuiza cu plata creditelor făcute de primarul Lungu cu susținera Consiliului Local alcătuit din tot spectru politic !

 2. avatar victor spune:

  Cerem demisia a multor șefi de instituții care tolerează abuzul,corupția acolo unde ar trebui s-o desființeze.Afară cu pensionabilul de la învățământ care ÎNCURAJEAZĂ corupția și abuzurile în sistem.

 3. avatar Bogdan spune:

  Sandrinio te-a pus Balan si pe tine pe statul lui de plata!? = ))

 4. avatar ovidiu spune:

  Se pare ca domnu Balan profita de pe urma unei tragedii si a gasit si persoana care sa-l faca auzit. Penibil….

 5. avatar Vali spune:

  Nu ma intereseaza de Lungu ce face sau ce nu face, dar nici nu il putem lasa pe Balan sa amaneteze primaria, parerea mea…

 6. avatar victoria lipan spune:

  Lungu măcar a făcut ceva pentru oraș, nu spun ca e cel mai bun probabil are și el păcatele lui și o sa plătească pentru ele dacă o sa fie cazul, dar Bălan e în parlament de vreo 2 – 3 mandate ce a făcut el pentru Suceava și deodată nu mai poate trai în Suceava ca e nasol… Va spun eu ca vrea primăria doar pentru el și prietenii lui…Părerea ta

* necesare