La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 2.569 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Lupte de clovni 5

mai26

Ovidiu Donţu, preşedintele interimar al organizaţiei municipale a PSD, şi Lucian Harşovschi, preşedintele organizaţiei de tineret a PD-L şi viceprimar al municipiului Suceava, continuă războiul lor orb.

Ultimul episod al războiului celor doi politicieni s-a derulat azi, în plenul şedinţei de Consiliu Local. Replici de copii râzgâiaţi şi procese prin care justiţia din Suceava este şi mai plină au devenit o a doua natură între cei doi.

Ultima găselniţă între Donţu şi Harşovschi este o cană. Da, da, aţi înţeles bine, o cană este noul măr al discordiei.

Ovidiu Donţu l-a acţionat în judecată pe viceprimarul Harşovschi cerând despăgubiri de 50.000 de lei pentru lezarea imaginii sale publice, prin afişarea, pe o cană de pe biroul viceprimarului Lucian Harşovschi, a unei imagini trucate, în care cei doi sunt afişaţi într-un ring de box, iar Donţu este cu un ochi învineţit şi cu buza spartă.

“Nu e normal ca imaginea ta trucată, cu chipul plin de sânge, să fie afişată într-o instituţie publică, mai exact în biroul viceprimarului. Nu avea decât să ţină acea imagine acasă dacă îl încântă, dar nu într-un loc în care să fie văzută de o mulţime de oameni, să îmi afecteze mie imaginea publică”, a declarat Ovidiu Donţu.

Replica viceprimarului Lucian Harşovschi nu s-a lăsat mult aşteptată: “Aveţi grijă ce-i spuneţi domnului Donţu, că vă puteţi trezi daţi în judecată pentru orice. Mie mi-a deschis acum proces pentru o cană”.

Disputa dintre cei doi durează de un an şi jumătate şi s-a accentuat după ce Donţu a pierdut un proces cu Harşovschi, fiind obligat la plata unor despăgubiri de 5.000 de lei într-un proces în care viceprimarul a cerut daune pentru că s-a simţit insultat de insinuările liderului PSD Suceava potrivit cărora a luat mită un autoturism marca BMW.

Sincer să fiu, disputa celor doi mi se pare o comedie de prost gust, care este adusă în faţa cetăţenilor în dauna unor chestiuni mult mai importante, cum ar fi cheltuirea banilor publici în Suceava, priorităţile acestui municipiu sau proiectele de viitor ale urbei. Este posibil să mă înşel, dar nu-mi rămâne decât să sper că electoratul va analiza şi va taxa ca atare comportamentul politicienilor locali.

subscribe to comments RSS

Există 5 comentarii

 1. avatar unu din deal spune:

  „să îmi afecteze mie imaginea publică”, a declarat Ovidiu Donţu.” nu cred ca imaginea sa mai poate fi afectata. e deja la minim

 2. avatar nato spune:

  Din punctul meu de vedere taranul de Dontu a inceput totul si incearca sa castige notorietate, uite sa ajunge in ziare si daca pierde se va duce la USL si va zice ca a fost un proces politic fiind o victima .

  Problema e ca acest om are cam toate sansele sa fie urmatorul candidat la primarie , stiu casuna ca o gluma de prost gust dar eu asa vad lucrurile .

  Pacat de Suceava si ce locuitorii acestui Oras .

 3. avatar clontu spune:

  unii cred ca daca ai clont mare, esti pe val, esti tare, castigi puncatj electoral. oricum mie mi se pare penibil ca sa ca dai in judecata pe cineva care a primit un cadou, fie el si un manechin cu chipul tau. Mai mult, la un mesaj de la multi ani sa raspunzi cu” retrage-ti urarea , te dau in judecata” e mai mult decat pagan. Ma gandesc ca nenea care face asa e ateu sau are alte probleme….sincer, l-am auzit pe domnul viceprimar declarand cele de mai sus si cred ca etse hartuit…eu il locul domniei sale l-as da in judecata pe nenea ala pt hartuire si as cere un miliard de euro.

  • avatar kuku spune:

   Vai,da’ de ce numa’ un miliard de euro?? Poti sa-i ceri si fata de nevasta,tot cu titlu de sanctiune. Daca n-are, (miliard sau fata) sa-si faca ,ca sa primesti tu ce meriti. Ma uit si la ala de mai sus de tine,ce sa zic,v-a scos pedeleul din menajerie ca sa mancati kkt pe bloguri dupa un algoritm gresit – trebuia asa:unu prost-unu mai putin prost,si tot asa… Nu le-a iesit, ca nu au de unde, decat asa: unu prost – unu si mai prost – un bou – o vita incaltata. Uneori mai pigmenteaza si ei cu cate o kurva expirata sau scoasa la reforma ( si modernizata,nu?) da’ impresia generala si cea artistica sunt jos de tot…

 4. avatar nato spune:

  Kuku joci un joc periculor aicea daca ar fi sa ne luam dupa badaranul tau de sef Dontu ar trebui sa fii dat in judecata si sa fii pus sa platesti de nu au toate neamurile tale adunate la un loc si inmultit cu 2 atatea bani

  Cand citesc argumentele tale imi dau seama ca Gigi Becali a avut multi sustinatori de a ajuns la parlamentul European

  Hai fii un taran dragut si inventeza ceva frumos despre Dontu , uite acuma e sansa ta sa fii un pupincurist dragut si sa ii faci campanie, zine ceva frumos despre el sau nu esti in stare sa bagi niste minciuni ca sa le creada lumea ?Părerea ta

* necesare