La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 2.239 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Marian Ionescu joacă la cacealma 1

mai30

Vi-l mai amintiţi pe Marian Ionescu? Pentru cine nu mai recunoaşte personajul am să fac eu un mic efort de memorie.

Marian Ionescu a fost primar al municipiului Suceava în perioada 2000-2004, viceprimar în perioada 2004-2008, apoi a mai tăiat frunze la câini aproximativ un an de zile în calitate de consilier personal al primarului, iar din iarna lui 2009-2010 a fost numit şef al Sucursalei Suceava a Poştei Române. Acelaşi personaj a mai fost înainte de 2000 director al societăţii de transport public local, pe care a dus-o până la faliment. Dacă vă amintiţi, lui Marian Ionescu trebuie să-i „mulţumim” pentru acei şoareci de pe microbuzele de transport maxi-taxi care au echivalat cu un haos generalizat pe şoselele din municipiul Suceava.

Cam aceasta este, pe scurt, descrierea celui care acum s-a reactivat şi vrea să prindă un nou ciolan de ros. De câteva luni, Marian Ionescu este membru al Partidului Poporului – Dan Diaconescu, iar prietenul său Adrian Artene l-a aşezat pe locul 6 pe lista de consilieri judeţeni.

Concret, fostul primar vrea să se asigure că nu rămâne pe dinafară după schimbarea guvernării. Nu ştiu exact dacă Marian Ionescu are o carte bună în mână sau joacă la cacealma, dar după cum îl cunosc, cu siguranţă se poate lăuda cel mult cu vreo chintă spartă.

Oricum, este de neînţeles cum un personaj a ocupat timp de 15 ani doar funcţii călduţe, reuşind să-i păcălească pe foştii colegi de partid din PD, PSD şi mai apoi PD-L cu calităţile sale de bun manager. Poate că acum, în PP-DD, şi-a găsit adevăraţii mentori şi colegi de drum.

subscribe to comments RSS

Există un singur comentariu

  1. avatar GOGU spune:

    un adevarat fiu al poporului! lu’ domnu’ dan, desigur!
    si d-na doctor de boli rusinoase…? tot la casa de sanatate..? din bt, evident!Părerea ta

* necesare