La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 1.957 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Mihalescul şi Olărean au pus batista pe ţambal 3

mart.12

Dumitru Mihalescul, omul de afaceri din Rădăuţi aflat în topul celor mai bogaţi români, a revenit la sentimente mai bune faţă de PD-L şi Aurel Olărean.

Nu bag mâna în foc că Mihalescul s-a convins singur că e mai bine să rămână în barca PD-L sau i s-a insinuat că este opţiunea corectă.

Săptămâna trecută, miercuri dacă nu mă înşel, tripleta Gheorghe Flutur – Aurel Olărean – Dumitru Mihalescul s-a afişat public într-un restaurant din Rădăuţi. Alături de cei trei mai erau şi câţiva amici ai actualului primar, iar după ce au discutat la o cafea, Flutur şi Mihalescul au părăsit restaurantul.

Nu ştiu cât va dura această alianţă, dar este clar că după plecarea lui Petru Carcalete din partid, liderul PD-L Suceava îşi ia toate măsurile pentru a-l lăsa pe acesta cu sprijin cât mai mic în perspectiva alegerilor din iunie.

Şi după câte se vede, planul lui Flutur funcţionează de minune. Cunoscut ca un opozant feroce al primarului din Rădăuţi, Dumitru Mihalescul a fost consilier local din partea PD-L până în urmă cu aproximativ un an şi jumătate. Până să-şi dea demisia, Mihalescul a făcut politică anti-PD-L şi anti-Olărean, iar despre proiectele sale comune cu colegi din PSD şi PNL am mai scris.

La un moment dat, fronda anti-Olărean îi avea în frunte pe Carcalete şi Mihalescul. Dacă primul a continuat pe aceeaşi linie, bogătaşul din Rădăuţi s-a înmuiat, iar acum îi cântă din nou în strună edilului Aurel Olărean. Care o fi fost preţul acestei schimbări de macaz? Cred că nu peste foarte mult timp vom afla şi asta.

subscribe to comments RSS

Există 3 comentarii

 1. avatar carmen spune:

  Asistam in continuare la acest spectacol degradant al trecerii oamenilor politici dintr-un partid in altul pentru a se inscrie pe un culoar castigator la ciolaniada.Politicienii constituie placa turnanta dintre caldarea banului public si oamenii de afaceri avand ca scop sifonarea banului public prin toate mijloacele.

 2. avatar carmen spune:

  În 2010, în plină criză economică, autorităţile locale au irosit zeci de milioane de euro pe achiziţii şi sporuri plătite ilegal, arată ultimul raport public al Curţii de Conturi.
  În opinia auditorilor Curţii de Conturi, mare parte dintre edili au ignorat Legea achiziţiilor publice la atribuirea unor contracte;

  le-au acordat ilegal sporuri şi prime subordonaţilor; au încălcat normele privind administrarea şi gestionarea patrimoniului primăriei, al consiliului judeţean sau al consiliului local şi au aruncat pe apa sâmbetei fondurile alocate de la bugetul statului. Printre judeţele cu cei mai risipitori primari se numără Caraş-Severin, Bihor, Sibiu, Timiş, Braşov, Suceava, Constanţa, Mureş şi municipiul Bucureşti. 86 de milioane de euro este suma cheltuită ilegal de autorităţile locale în 2010.
  La capitolul ,,achiziţii”, cei mai risipitori edili s-au dovedit a fi, potrivit Curţii de Conturi, cei din Suceava care au irosit 6,6 milioane de lei (1,5 milioane de euro)Suceava a creat prejudiciul asupra statului de 1.730.000 euro.

 3. avatar oprah spune:

  Nu-mi place Mihalescul. Imi da senzatia ca talentul de a face bani e invers proportional cu capacitatea intelectuala..Părerea ta

* necesare