La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 2.233 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Mîrza, gonit de primari 3

sept.6

Gavril Mîrza, fost preşedinte al Consiliului Judeţean şi fost preşedinte al PSD Suceava, îşi va mai înscrie în palmares un nou titlu de „fost”.

Mai exact de fost senator pe colegiul din Fălticeni, de unde a fost practic gonit de primarii aleşi pe listele PSD.

Gavril Mîrza a reuşit contraperformanţa să nu mai fie dorit în acest colegiu după ce timp de patru ani nu a ridicat nici un deget pentru a-i sprijini pe cei care i-au făcut campanie în 2008 şi l-au propulsat senator. Primarii le-au transmis şefilor PSD Suceava că nu mai vor să audă de Mîrza, iar dacă acesta va fi menţinut candidat pe colegiul uninominal 3 din Fălticeni atunci îl vor sprijini pe candidatul unui alt partid.

Cu spectrul boicotului deasupra capului, liderii PSD Suceava au mutat rapid. Dar nu în sensul de a-l lăsa la vatră, ci de a-i găsi un alt loc călduţ. Din punctul meu de vedere, Gavril Mîrza este o cauză pierdută pentru partid, iar ultimii patru ani au dovedit asta cum nu se poate mai clar.

Dacă social-democraţii suceveni se mai amăgesc că vor câştiga capital electoral folosindu-se de charisma lui Mîrza cred că se înşeală amarnic. Iar trimiterea fostului fost fost în colegiul de acasă, de la Cajvana, ar putea însemna compromiterea sa şi în ochii rudelor şi prietenilor.

subscribe to comments RSS

Există 3 comentarii

 1. avatar un mic om spune:

  daca tinem cont de previziunile tale cum ca flutur il bate pe nechifor cu 15-20% previziunea ta in legatura cu marza nu are nicio valabilitate

 2. avatar Sly spune:

  Te plătește bine Dontu ???

 3. avatar Max spune:

  Dar Stan a ridicat vreun deget pentru colegiul lui timp de 3 mandate ? Si acum vrea iar, mandate fara numar fara numar Psd-ul nu cred ca realizeaza ca merge cu doi looseri in zona aia.Părerea ta

* necesare