La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.683 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Mizerie de s-o razi cu lopata pe străzile Sucevei 2

mai1

Mizeria de pe străzile municipiului Suceava a devenit o imagine obişnuită.

Curăţenia programată înainte de Paşti a fost doar un exerciţiu de imagine, pentru că ceea ce a rămas în urmă nu poate fi catalogată drept o acţiune normală nici de către cei mai îngăduitori dintre noi.

Pe aproape toate străzile din Suceava se văd straturi groase de balast, probabil o bună parte de la nisipul cu pietriş aruncat astă-iarnă în operaţiunile de deszăpezire.

Iar ceea ce firma Rosal şi angajaţii Primăriei Suceava au numit curăţenia de primăvară nu a fost decât o bătaie de joc la adresa bunului simţ al oamenilor din oraş.

Pe bulevardul George Enescu, astăzi după-amiază străzile arătau exact ca în imaginea de mai jos.

Nici în cartierul Obcine situaţia nu era mai rezonabilă, iar fotografia surprinsă în zona Blocului Armatei poate fi multiplicată în zeci sau chiar sute de imagini din aceeaşi zonă.

Şi în Centru e la fel, mâlul fiind prezent pe toată strada Mihai Viteazu.

Exemplele pot continua şi cu celelalte cartiere ale municipiului, ptiu, mi-a scăpat un cuvânt pe care Suceava nu-l merită deloc după cum arată în acest moment.

Din păcate, am ajuns ca un sat de doi lei, iar sucevenii care circulă prin ţară pot confirma că mizerie ca la noi, rar găseşti prin alte părţi.

subscribe to comments RSS

Există 2 comentarii

  1. avatar GOGU spune:

    LASA CA VINE O RUPERE DE NORI SI CARA TOT NOROIUL IN PARCARILE SUBTERANE! POATE ASA INGROAPA SI INUTILITATILE ALEA!

  2. avatar Bara Vasile spune:

    Hristos a inviat!Paste fericit,sanatate,bucurie,iar referitor la curatenia municipiului Suceava sa vi se indeplineasca dorinta, dar pina atunci mai este ca de”Asa ca la noi mai raru”.Sarbatori fericite si dv.domnule Sandrinio ca le scrieti toate pe fata ceea ce ne dorim si noi.Va multumesc.Părerea ta

* necesare