La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 4.531 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Multiple probleme la noua zonă de agrement 4

apr.13

Peste aproximativ o oră vom asista la marea deschidere a zonei de agrement din zona Tătăraşi.

Toate bune şi frumoase, dar problemele de aici sunt multiple, semn că s-a lucrat în mare grabă şi fără simţ de răspundere.

zona agrement1

De exemplu, printre pavelele amplasate pe alei a apărut deja iarba. În mod normal, acest lucru nu trebuie să se întâmple dacă lucrarea era de calitate.

Băncile metalice care se amplasează sunt deja cu vopseaua sărită, ceea ce va duce la apariţia ruginei.

zona agrement8

Drenuri de scurgere a apei pluviale care nu sunt prevăzute cu rigole la scurgerea în lac, ceea ce va duce la erodarea solului şi posibile prăbuşiri ale malului.

zona agrement6

zona agrement7

Iazul se pare că nu a fost dragat corespunzător pentru că vegetaţia are deja câţiva metri înălţime şi este extrem de vizibilă, iar dacă lucrurile se făceau cu aplecare nu avea cum să crească într-un an atât de mult.

zona agrement5

Plus, la acelaşi iaz se vede deja adunată mizeria, un punct de referinţă pentru o inaugurare de asemenea nivel.

zona agrement9

Ca fapt divers, cică lucrarea ar fi deja recepţionată, dar din comisie nu a făcut parte nimeni de la Direcţie Domeniului Public, adică oameni care se pricep la aşa ceva, ci doar de la Biroul Investiţii.

O fi puterea lucrului bine făcut şi noi nu ne dăm seama. Mă rog, e doar o opinie.

 

subscribe to comments RSS

Există 4 comentarii

 1. avatar Observator spune:

  Bai mosule. Ca daca nu ma insel ti se zice Mos Sandrinio, nu?
  Ideea e ca m-am cam plictisit de subiectul JAF LUNGU. Cand ai sa ai chef sa te bagi si la subiectul AGENTIA DE IMPRESARIAT CJ Suceava? Mananca astia o paine degeaba…..
  Hai pa!

  • avatar Sandrinio spune:

   astept niste sugestii, eventual informatii si discutam cu cea mai mare placere

   • avatar Sucevean spune:

    Hai sa ne gandim la cateva sugestii.

    Poate subiectul cel mai bun e legat de mincinosul de Flutur, despre care nu am vazut nicaieri ca ai scris cum ai zis de Lungu. Un om de nimic din punctul meu de vedere, care a ajuns sef al CJ mintind cu nerusinare ca rezolva soseaua de centura in maxim 1 an daca e ales. A fost ales dar sta pe scaun ca un nesimtit fara a-si da demisia cu demnitate ca nu a reusit sa faca ce a promis. O sa motiveze prin lipsa de bani. OK, GO HOME! Ai promis, nu ai facut, OUT!

    Sa incepem cu o analiza de genul: cati angajati erau inainte de marirea salariilor si cati sunt acuma? Care era fondul de salarii si care e acuma? Sunt date pe care Legea 544 iti permite sa le ceri si sunt cred de mare interes.

    Apoi sa trecem la realizari. Ce au facut astia in afara de IMPRESARIAT ARTISTIC? E un alt subiect de interes.
    Sunt sigura ca toate evenimentele „oraganizate” de CJ (???) ar fi costat maxim 25% daca erau tocmite agentii specializate in acest sens, cu maxim 2-3 angajati si pe care le plateai cu banii de salarii a celor X oameni care s-au „ocupat” in 100 sedinte, de aceasta chestiune. Si poate faceau si o treaba mai buna.

    Apoi, sa trecem cu vederea primirea fluturelui a celor de la WIZZ cu furtunuri cu apa, surle trambite, folcloriste, gen OILE PE DEALURI, si sa analizam preturile biletelor de avion din Suceava, spre diverse destinatii, versus (nah ca mi-a scapat si iar de aduc la Lungu), alte destinatii dar din Iasi sau Bacau, la aceeasi data si aproximativ aceeasi ora. Vei vedea cu uimire ca Suceava fluturelui fudul de nu-si mai incape in chiele (ca doar suntem moldoveni, si naiba) e mai scumpa cu procente din 2 cifre. Sa fie oare din cauza taxelor de aeroport, aflat in administrarea CJ?

    Daca te uiti in legislatie, cred ca lejer pot fi desfiintate CJ, atributiile lor putand fi preluate si de primari si de alte autoritati. De ce drumurile trebuie sa fie in administrarea CJ care trebuie sa se „roage” de aia de la drumuri sa le faca si de guvern sa le dea bani?

    Ia sa te vad, ca daca dau un search pe forum, gasesc subiectul poate TABU fluturele, undeva in decembrie 2017.

 2. avatar JOHN spune:

  Salut, cam putin ai punctat deci pot completa:
  – lipsa rampa pentru caricioare in zona care leaga parcul de spatiul de joaca (cum sa nu te gandesti)
  – materiale de cea mai slaba calitate si aici ma refer la lemnul folosit pt tobogane care deja in zona treptelor e crapat si prins cu niste cuie ordinare, garduri cu 3 cercuri sudate si vopsite in bataie de joc (ruginesc in maxim 6 luni)
  – invartitorile pentru copii sunt un adevarat pericol – foaia rotativa e deja descentrata si ridicata de la sol cu cam 10 cm – pericol pt cei mici care pot sa se acceidenteze destul de grav
  – de observat ca la orice ploaie toata apa se scurge de pe versantul cu case si distruge tot spatiul verde
  – gazonul nu a fost plantat corespunzator, veti observa o crusta tare de pamant care nu va permite niciodata sa iasa iarba
  – mini golf: trei lemne taiate si prinse cu niste cuie si deasupra o mocheta – maxim 1 an daca rezista

  Toate astea rezulta din modul in care primaria intocmeste caietele de sarcini si atribuie contracte dupa pretul cel mai mic si comisioanele pe care le ia Ion de peste tot .
  Bataie totala de joc.

  Daca stam si mai observam atent lista poate continua !
  Hai spor !Părerea ta

* necesare