La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 4.961 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Muncă la negru la firma fiului primarului Lungu 2

oct.20

Ion Lungu e cel mai bun. Nu-i un slogan de campanie, ci denumirea pe care fiului primarului a dat-o propriei firme.

SC Lubest SRL Suceava este firma care administrează activitatea crâşmelor fiului edilului municipiului Suceava, iar pentru oamenii care nu cunosc engleză trebuie spus că traducerea ar fi „Lungu cel mai bun”.

Acum câteva săptămâni, Lubest a fost călcată de reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava, iar rezultatele au fost năucitoare.

Mai exact, s-a constatat că firma lui Petrică Lungu lucra cu oameni la negru. În aceeaşi zi au fost transmise la ITM datele despre angajaţii care munceau la negru, revisalul, în limbaj de specialitate, ceea ce a făcut ca amenda aplicată să fie una mai mică.

IMG_7977

Din informaţiile pe care le am, Lubest a fost sancţionată cu o amendă de 8.000 de lei, iar numărul celor care munceau la negru a fost de 4.

Aceşti oameni munceau la unul din barurile pe care Petrică Lungu le are în Iulius Mall, iar verificările au mai vizat şi restaurantul Versus, situat vizavi de Primăria Suceava.

Aşadar, exemplul oferit de fiul primului gospodar al oraşului este unul demn de toată lauda. Ghilimelele le-aţi pus singuri. 

subscribe to comments RSS

Există 2 comentarii

  1. avatar Sorin spune:

    ticalos ca si tatal sau , pusi pe furat ,

  2. avatar of..of spune:

    sa ai pe mana tot ce misca in suceava si sa te duca mintea doar sa faci niste crasme ….. vai de mintea lor de parventi fara carte ….Părerea ta

* necesare