La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.550 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

N-au vrut să-l supere pe Flutur 1

mart.24

Mitingul de astăzi al profesorilor suceveni a avut loc în ciuda tentativei disperate a liderilor sindicali de a-l opri.

Din dorinţa de a nu-l supăra pe preşedintele Consiliului Judeţean Suceava Gheorghe Flutur, şefii de sindicat au anunţat în jurul orelor 12.00, că pichetarea pentru care aveau autorizaţie începând cu orele 13.00 nu va mai avea loc. Motivul: Gheorghe Flutur le-a promis că mâine se vor semna actele prin care profesorilor suceveni li se vor acorda drepturile salariale reţinute fără justificare.

În baza acestei promisiuni, liderii de sindicat au decis să anuleze pichetarea. Demersul lor a eşuat lamentabil, profesorii preferând să-şi facă publice nemulţumirile. Aşa se face că la ora stabilită, în faţa Prefecturii s-au adunat peste 200 de dascăli, dotaţi cu pancarte şi lozinci împotriva actualei guvernări.

La un moment dat, profesorii au observat că tocmai cei pe care i-au ales să le reprezinte interesele nu se aflau în mijlocul lor. Chemaţi prin telefon, liderii sindicali absenţi şi-au călcat pe inimă şi au ajuns în faţa Prefecturii Suceava, acolo unde se aflau lideri centrali din sindicatele care profesorilor.

A fost o situaţie extrem de jenantă şi care denotă servilismul unor oameni când sunt puşi a alege între un om politic aflat la putere şi colegii de care suferă zi de zi.

Eu le transmit felicitări profesorilor care nu s-au lăsat dezbinaţi şi călcaţi în picioare şi sper ca pe viitor să-şi aleagă mai atent liderii de opinie.

subscribe to comments RSS

Există un singur comentariu

  1. avatar kuku spune:

    Cu ce se ocupa unii lideri sindicali se vede acum,in cazul Petcu de la CNSLR „Fratia”… Pare evident acum ca mai întîi l-au santajat ca sa semneze cu UNPR o „recunoastere” a Codului Muncii apoi l-au poprit la DNA,cand scandalul cu fratele lui Basescu dadea din nou in clocot…
    Fraieri ar fi profesorii sa se lase dusi de nas de „liderii” sindicali… Cate un picior in cur si boicotarea examenelor,intreruperea anului scolar,etc. Acolo este puterea lor,sa ramana loazele de toate culorile fara batalama din care sa rezulte ca stiu sa scrie si sa citeasca. Ca pe urma ii scapa la „Spiru Haret” si la „Dimitrie Cantemir” ,la universitatile de toamna-iarna de la Botosani si Saveni,se fac apoi ministri si nu se mai uita la ei… Ca isi trimit odraslele in strainatate,ca Fune(ra)riu…Părerea ta

* necesare