La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 2.739 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Nechifor, Mîrza, Băişanu, Lungu, Bălan şi Udrea, în viziunea lui Flutur 7

nov.23

În interviul pe care preşedintele Consiliului Judeţean Suceava Gheorghe Flutur mi l-a acordat am vorbit şi despre anumiţi politicieni. Întrebările i-au vizat, în special, pe oamenii implicaţi în politica locală.

Iată ce a răspuns Flutur când a venit vorba despre:

Cătălin Nechifor: „Un tânăr care, după părerea mea, mai are nevoie de consistenţă, i se pare foarte uşor să copie sloganuri date pe mail de la centru ca să vină într-o conferinţă de presă şi este reactiv şi nu proactiv”.

Gavril Mîrza: „Un om care a trecut”.

Alexandru Băişanu: „Un om care am înţeles că a fost promovat de centru ca să se lupte cu Gheorghe Flutur, dar dacă ăsta este singurul lui obiectiv, este, după părerea mea, un obiectiv pierdut”.

Ion Lungu: „Un om pragmatic, un bun gospodar şi un bun om de echipă”.

Ioan Bălan: „Un foarte bun organizator, sufletist, un om care pentru mine e o surpriză plăcută, a crescut foarte mult în ultimii ani şi se luptă enorm pentru colegiul lui”.

Vicepreşedintele PD-L a vorbit şi despre Elena Udrea, colega sa de partid, despre care şeful statului, Traian Băsescu, a afirmat că nu poate fi prim ministru al României: „Bastonul de mareşal îl are oricine în geantă, eu nu am păreri preconcepute. Pentru mine, Elena Udrea este un om foarte pragmatic, este un om care a evoluat foarte repede în politică. Din punct de vedere al colegului de partid şi al ministrului este un om foarte pragmatic şi a avut foarte multe iniţiative pentru judeţul Suceava, a fost alături de noi de fiecare dată”.

subscribe to comments RSS

Există 7 comentarii

 1. avatar Camil spune:

  Observăm că Flutur a învăţat un cuvânt nou: pragmatic

 2. avatar kuku spune:

  Cred si eu ca Balan se lupta pentru colegiul lui – da’ cum se cheama acest colegiu,Kent,Marllboro,Saint- George,Plugarul? Si pe unde are intrarea,pe la Siret sau pe la Stânca-Costesti? Si cu ce se intra,cu TIR-ul sau cu faetonul? Si cu stirea cui? Etc.
  Emotionant interviu,merita dat in foileton…

 3. avatar kuku spune:

  P.S. Vedeti in transcript,poate este o greseala,la Elena Udrea poate a spus „…bastonul de marinar…” sau chiar „bastonul marinarului” Ca il tine in geanta si il foloseste la ocazii asta e alta poveste,se vede cu ochiul liber ca ii prieste – cu ochiul cel bun,nu cu cel şpanchiu…

 4. avatar nato spune:

  Ai scapat la net tare destept mai esti , sunt curios ce o sa zici cand o sa citim un interviu dat de Marza si Nechifor, sa vedem cu ce se lauda ei

 5. avatar nato spune:

  Nu te mai uita la Mircea Badea si la emisiunea lui tipul e sub protectia lui Nicu Gheara si isi permite sa zica cam ce vrea si ce i se zice

  Incepe sa imi para rau pentru tine vad ca suferi mult , te dai rotund dar stii numai sa injuri si sa jignesti , oriunde ai munci esti un functionar public slab de tot care merita trimis acasa sa pasca oile si vacile catului de unde comunistii te-au adus la oras

  ia zine iti pare rau dupa Ceaussescu ? dar dupa Iliescu ?

 6. avatar ai nato-n bara spune:

  mai.. ”zine” chiar esti timpit!! dovada de.. nostalgie este cind scrii cu oi pe cimpii,cum faceau lingaii p.c.r. cu elevi pe stadioane, zina maseluta care te crezi!!

 7. avatar nato spune:

  Jigniri jigniri si ar jigniri ca la tara
  te dai rotund dar nu vii cu nici un argument contra numai cu jigniriPărerea ta

* necesare