La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.111 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Neculai Bereanu, în cărţi pentru şefia Prefecturii Suceava 0

dec.21

Chiar dacă nu a prins un loc eligibil pe listele PSD la alegerile din 11 decembrie, fostul senator Neculai Bereanu are mari şanse să prindă o funcţie importantă în fruntea Prefecturii Suceava.

Bereanu ar putea fi numit prefect sau subprefect, chiar dacă o astfel de posibilitate pare mai mult o utopie în acest moment.

Spun că pare o utopie pentru că Neculai Bereanu nu a mai prins un loc eligibil pe listele PSD pentru că nu a mai fost în graţiile conducerii organizaţiei judeţene a partidului. În acest context, este greu de crezut că mai marii locali din PSD îl vor susţine pentru a prinde o astfel de funcţie în Prefectura Suceava.

neculai bereanu

Dar, uneori, jocurile de putere pot fi mai complicate faţă de cum par din exterior. Actuala conjunctură politică, şi mă refer aici la alianţele pe care PSD le-a făcut cu ALDE şi cu UDMR, ar putea schimba o serie de centre de greutate în diferite locuri din ţară.

Rămâne de văzut dacă Ioan Stan şi ceilalţi social-democraţi suceveni vor avea un cuvânt de spus la Bucureşti şi îşi vor impune proprii oameni, sau dacă Prefectura Suceava va deveni o afacere marca ALDE.

Iar aici intervin discuţiile şi negocierile de culise, iar când intră în joc politicienii totul devine posibil, inclusiv ca social-democratul Neculai Bereanu să ajungă prefect, dar nu cu susţinerea PSD ci a altui partid.

Încurcate sunt căile politicii şi întortocheate planurile diabolice puse la cale de oamenii aflaţi la putere. 

subscribe to comments RSS

Încă nu există comentarii

Părerea ta

* necesare