La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 1.963 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Nichita subminează organizaţia PSD Suceava 3

aug.15

Politicienii suceveni au primit o palmă urâtă astăzi, când un duşman declarat al judeţului s-a autoinvitat la băile de mulţime de la Putna şi Cacica.

Numele celui care a subminat organizaţia PSD Suceava şi şi-a făcut apariţia fără să anunţe pe nimeni este Gheorghe Nichita, primar în timpul liber al oraşului Iaşi, politician şi fitilist în orele de program

Nichita a venit la Suceava chitit să se bage pe sub pielea premierului Victor Ponta, despre care ştia că va petrece mai mult timp în judeţul nostru, iar o anumită perioadă într-un cadru ceva mai relaxant.

Iar ca motanul care prinde oala cu smântână uitată descoperită, primarul Iaşiului nu a ratat prilejul de a unge pe mustăţi. Aşa s-a întâmplat astăzi, când Gheorghe Nichita a apărut din neant şi s-a alăturat lui Victor Ponta, iar mai apoi a rămas lipit ca marca de scrisoare de premier.

nechifor ponta nichita

Cine vrea să aducă argumentul că Nichita a venit să se reculeagă şi să se roage la Mănăstirea Putna pentru iertarea păcatelor se înşeală amarnică. Prezenţa sa alături de primul ministru la Cacica, unde se derula slujba catolicilor cu ocazia Adormirii Maicii Domnului nu face decât să confirme că primarului Iaşiului a venit la Suceava cu un scop bine stabilit.

Ironie sau nu, Gheorghe Nichita doreşte să-şi rezolve o serie de probleme, inclusiv cele care ne afectează direct, chiar la Suceava, judeţ pe care-l consideră de mâna a doua şi care nu merită o prea mare atenţie în lupta pentru regionalizare.

Aş vrea ca politicienii suceveni, în special cei din PSD, să conştientizeze pericolul acestui Nichita şi să ia prezenţa acestuia la Putna şi Cacica drept un afront personal care să le trezească mândria de bucovineni pe care o flutură fără nici un folos pe oriunde îi poartă paşii.

PS Din această fotografie, Nichita pare mult mai apropiat de Victor Ponta, în timp ce Cătălin Nechifor, preşedintele PSD Suceava, pare să fi pierdut un tempo. Uneori, aparenţele înşeală, dar timpul ne va arăta cine are dreptate.

subscribe to comments RSS

Există 3 comentarii

 1. avatar Catalin Nechifor spune:

  In afara de Gheorghe Nichita, au fost prezenti Dragos Benea, Presedinte PSD Bacau, Dumitru Buzatu Presedinte PSD Vaslui, Ionel Arsene Presedinte PSD Neamtu si Ovidiu Portariuc Presedinte PSD Botosani. Atentie distributiva, Sandrinio!

 2. avatar TazmanianDemoon spune:

  Băi țucălare, învață draaqului ce este aceea o apoziție și sum se materializează grafic sub aspectul semnelor de punctuația.

  La parangheliile poândăului colhozar, în care turnai wișchi în borcane de muștar, nu te-au învățat grămătică?
  TÂMPITULE!

  • avatar TazmanianDemoon spune:

   erată: „CUM se materializează”
   „semnelor de punctuație”
   —-
   Moș Neagu, editează-mi commentul! Altminteri pun iar pe blog un episod din Gospodăria Agricolă de Stat degeaba.Părerea ta

* necesare