La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 1.849 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Nori de praf în Suceava 4

mart.26

Suceava a arătat astăzi ca un oraş aflat în inima unui deşert. Nori uriaşi de praf s-au ridicat pe întreg parcursul zilei, provocând disconfort şi nemulţumire pentru suceveni.

Vântul care a suflat în rafale a ridicat tot praful rămas pe străzi ca urmare a lucrărilor haotice efectuate de firmele care se ocupă cu schimbarea reţelelor termice, de apă şi canalizare. Şi cum nu era puţin praf, norii luau uneori forma unor fuioare similare celor din iernile cu crivăţ puternic.

Plimbarea de astăzi i-a costat pe toţi cei care au fost pe afară destul de scump. După câteva „adieri” de vânt, părul şi hainele s-au umplut de mizerie, ochii îţi lăcrimează, iar în gură se simt doar asperităţi.

Tot răul spre bine. Spre binele altora. Al ACET-ului, de exemplu, care va emite facturi mai mari, deoarece consumul de apă a crescut astăzi vertiginos, baia sau duşul după o ieşire prin Suceava fiind o condiţie obligatorie.

Şi uite aşa, când nu ploua şi nu-i noroiul cât Casa Poporului, suntem bombardaţi cu nori de praf. E un coşmar care nu se mai termină, şi pe care sucevenii sunt obligaţi să-l suporte încă vreo doi ani.

subscribe to comments RSS

Există 4 comentarii

 1. avatar sovieticus spune:

  Intrebarea mea pentru distinsul primar al Sucevei ar fi unde se duc banii colectati pentru salubritate? Se duc impotriva prafului de pe strazi? Sau direct in buzunarele domnului „monopol de stat al gunoaielor”, Prigoana, fara a misca un deget pentru curatenie? Personal m-am saturat de ifosele de filosof ale gunoierului sef de Romania si de prea iritanta lui sotie prezentatoare de emisiuni. Oare suntem cumva datori sa privim analfabetismul, grandomania si nu in ultimul rand nesimtirea crasa al acestor indivizi si al altor pleiade de teapa lor. Oare Romania trebuie condusa numai de astfel de oameni? Unde-s romanii capabili si cu bun simt? Trebuie sa mai rabdam mult o Romanie de tip mafiot? Spre ce ne indreptam, oare spre Republica Democrat Liberala Romana?

 2. avatar cezar costiug spune:

  daca dvs credeti ca acest cosmar compus din combinatiile vant-antiderapant necuratat sau ploaie-noroi de la sapaturi +antiderapant vor disparea peste doi ani sunteti naiv. eu cunosc aceste combinatii de ani buni si sunt convins ca nu vor inceta sa existe decat in momentul cand vor exista locuri de parcare intr un numar suficient de mare sa permita degajarea strazilor.

 3. avatar cezar costiug spune:

  daca dvs credeti ca acest cosmar compus din combinatiile vant-antiderapant necuratat sau ploaie-noroi de la sapaturi +antiderapant va disparea peste doi ani sunteti naiv. eu cunosc aceste combinatii de ani buni si sunt convins ca nu vor inceta sa existe decat in momentul cand vor exista locuri de parcare intr un numar suficient de mare sa permita degajarea strazilor.

 4. avatar cocalaru spune:

  am vazut sambata cum strangeau salariatii de la rosal prafu…o remorca fara rotzi taraita in spatele unui tractor, direct pe asfalt… cand aruncau prafu din lopata se ridica in aer pe partea opusa…….noroc cu DOAMNA NATURA care s-a indurat de noi si a dat ploaia peste oras…………..Părerea ta

* necesare