La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 2.419 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Noua putere s-a pus pe treabă 4

mai18

Schimbările de directori la instituţiile descentralizate din judeţ au început deja.

Direcţia Silvică a fost prima „bornă” bifată de alianţa USL, iar Mihai Miheţiu a fost convins să-şi dea demisia pentru ca în funcţia de şef al instituţiei să poată fi numit un om al actualei puteri.

Vineri la amiază, locul lui Miheţiu a fost luat de Sorin Ciobanu, iar această schimbare este doar prima dintr-un întreg şir care va urma.

De ce era importantă această instituţie pentru USL? Simplu, pentru că Direcţia Silvică Suceava este cea mai mare întreprindere din judeţ, iar fondurile care pot fi adunate de aici pentru campania electorală aflată în plină derulare nu sunt deloc de neglijat.

 

Sunt convins că urmând această linie vor urma şi alte schimbări de şefi de instituţie. Printre şefii vizaţi sunt cei de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice, instituţie de unde se adună bani mulţi, precum şi  Inspectoratul Judeţean al Poliţiei şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, instituţii care pot avea un rol decisiv în alegerile din 10 iunie.

subscribe to comments RSS

Există 4 comentarii

 1. avatar gogu spune:

  si, dupa tine, daca fondurile erau luate in continuare de flutur si pd (cum s-a intamplat din ’96 incoace) ar fi fost o binefacere pentru suceava! da’na! se taie finantarea si pentru ziaristii pretini! caci ciobanu nu stiu sa aiba metehnele lui flutur si nici nu stie si nici nu are cand sa faca din dsv fabrica de bani pentru partid.

 2. avatar jack spune:

  Schimbarea directorilor este o chestie normala. Functia(sau mai bine zis meseria de director) este vremelnica. cel putin asa ar trebui sa fie daca exista un minim de bun simt din partea celor care ocupa aceste jilturi. Ce ma enerveaza pe mine la culme este faptul ca PDL-ul se crede un Mesia! Propavaduieste peste tot doar apocalipsa dupa Boc si dupa Base! De cind au venit la putere(ma refer pe plan local), au descoperit ca pepiniera de manageri exista doar in Humor! Administratia este plina de persoane cu domiciliul din Humor care, din pacate, ocupa doar funtii de condicere. Vezi (nu dam nume), chelnerul de altadata din humor!(orice asemanare cu realitatea este DOAR O PURA COINCIDENTA). Au gasit prin birourile din primarie tot soiul de persoane pe care Lungu nu le-a promovat, dar Mesia de la CJ le-a inscaunat pe fonctii mai! Cind te uiti la calitatea acelor pesoane promovate de actuala putere cum 666 sa nu-i schimbe USL-ul? mai trist este ca si USL-ul o sa faca la fel ca si Flutur!

 3. avatar john spune:

  USL_ul se lauda ca schimbari vor fi pina la secretarii de stat in rest la institutiile celelalte se vor pune oameni competenti numiti prin concurs care nu vor mai face compromisuri.Dupa cum se vede cel mai usor e sa promiti dupa care uiti sau te motivezi….

 4. avatar gogu spune:

  ce-i john? ti se apropie decizia de schimbare de scaun? pai cam cum s-ar face schimbarile, in viziunea micului pedelist john? sunt lasate toate leprele numite de boc(recte flutur!)in functie, ca-s specialisti! si au castigat concursuri-concursu-i anuntat pe joi si postu-i ocupat de marti(c-asa-i in tenis!)! ce specialisti sunteti au vazut romanii timp de patru ani: la taiat si la furat!
  p.s. parca atunci cand i-au schimbat pe cei numiti de guvernul tariceanu nu erati asa revoltati!Părerea ta

* necesare