La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.740 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

O alianţă fără identitate 1

mai6

La nivel teoretic, uneori şi practic, Uniunea Social Liberală există şi funcţionează la Suceava.

Oamenii care declară sus şi tare că doresc să câştige alegerile locale şi generale din 2012 se chinuie din răsputeri să ne arate nouă, alegătorilor, că sunt uniţi şi au un program coerent. Pe mine nu m-au convins absolut deloc şi sunt sigur că şi în sinea lor gândesc la fel, numai că nu doresc să o exprime public.

USL Suceava mi se pare un copil care nu a văzut lumina zilei, iar în ritmul actual va mai avea nevoie de câteva luni pentru a se naşte.

Încercările disperate ale celor doi lideri, Cătălin Nechifor din partea PSD şi Alexandru Băişanu din partea PNL, de a salva aparenţele nu au darul să mă convingă că sunt o echipă.

Coeziunea dintre cele două partide este atât de bună încât reprezentanţii lor nu au fost capabili nici măcar să-şi încropească o siglă comună. Aşa se face că se plimbă de la unii la alţii şi în fotografii sau intervenţiile televizate apare ba sigla PNL-ului, ba cea a PSD-ului. Pentru a le da o mână de ajutor am să public mai jos şi un model de siglă comună pentru USL. Dacă vor să fie o echipă măcar la nivel cromatic să ne arate.

O altă problemă în suspensie este cea a candidaţilor pentru funcţiile de primari şi preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. Cele două partide se află încă la stadiul de tatonări şi sondaje, ceea ce spune multe despre viteza cu care se mişcă.

Şi peste toate acestea aş vrea să văd şi eu propuneri concrete de viitor, să-mi fac o idee despre cum va arăta Suceava într-o eventuală eră USL. Pentru că de votat nu vreau să votez doar oameni care înfierează tot ce mişcă. Chiar m-am săturat de aşa ceva, vreau să aud şi să văd şi planuri concrete.

Şi am şi o întrebare. Partidul Conservator unde se află în ecuaţia USL Suceava?

subscribe to comments RSS

Există un singur comentariu

  1. avatar kuku spune:

    Păi ce sa vadă din sondaje? Că despre PNL,numai de bine,tot judeţu’ stie că a fost odată un Brătianu iar Băişanu este cunoscut mai bine intr-un sat din Basarabia…Cât despre PSD despre care se zice că ar fi mai tare,până in acest moment pare doar tare de cap !
    Cum s-ar zice,ei asteaptă inca sa li se predea de bunavoie Ossama bin Laden al nostru,măcar asa,din respect pentru sigla lor cea zglobie.Părerea ta

* necesare