La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 2.112 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

O invitaţie pentru Cătălin Nechifor 2

sept.23

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a comentat live, pe una din reţelele de socializare, meciul de ieri, dintre FC Botoşani şi Steaua Bucureşti.

Din fotografiile postate şi din comentarii deduc că a fost prezent pe stadionul din Botoşani, iar printre afirmaţiile acestuia era şi aceea că echipa vecină se finanţează în mare parte din surse private şi doar 200.000 de euro vin de la bugetul Primăriei.

Nu trebuie uitat că administraţia locală din Botoşani a băgat şi bani pentru modernizarea stadionului şi se implică activ în ceea ce înseamnă întreg sportul din acel oraş.

În schimb, la noi, pe lângă multă laudă de sine, nu se vede mai nimic. De aceea, l-aş invita pe Cătălin Nechifor la primul meci pe care Rapid Suceava îl va susţine pe teren propriu să vadă în primul rând cum arată stadionul. Să vadă cum scrie mare „Consiliul Local şi Primăria Suceava ajută sportul sucevean”, dar, în realitate, acesta este în moarte clinică.

Să vadă cum Primăria Suceava, administratorul acestui stadion, nu a fost capabilă nici măcar să şteargă din spatele tabelei de marcaj înscrisul „Fotbal Club Cetatea Suceava”, un club dispărut de ani buni.

catalin nechifor

Iar dacă toate acestea nu-i spun nimic, am să-l invit la sala de sport a Liceului cu Program Sportiv, pe care în perioadele bune ale echipei de handbal a mai vizitat-o. Oare o echipă de Ligă Naţională acolo trebuie să-şi dispute meciurile? Să fie ruşinea unei ţări întregi?

Da, într-adevăr, nu este treaba Primăriei şi a Consiliului Judeţean Suceava să vină cu toţi banii pentru echipele de fotbal şi de handbal, dar nici să le lase să joace în condiţiile pe care le ştiu toţi iubitorii sportului de la noi.

Rolul lui Cătălin Nechifor este acela de a se implica pentru ca Suceava să aibă o sală polivalentă şi un stadion la standarde civilizate şi să convingă investitori, firme mari de pe la noi din judeţ, să se implice în sprijinirea unor formaţii etalon, iar la Dorneşti sau la Poiana Negri sunt câteva exemple de firme potente.

Cât timp nu se va întâmpla aşa ceva vom continua să-i invidiem pe vecinii de la Botoşani şi să ne grăbim către ei cu speranţa că vom prinde un bilet la meciurile de Liga I sau la vreun alt sport care se va dezvolta la ei.

subscribe to comments RSS

Există 2 comentarii

  1. avatar Mihai Sorocean spune:

    21-22 Cine a tras in noi ?Imi pare rau pentru suceveni,dar in nici-un ziar local ,si nici pe site-ul Consiliului Judetean si a Primariei Suceava nu a aparut macar un cuvant despre revolutia romanaimpotriva comunismului din 21-22 Decembrie 1989.Se implinesc 25 de ani si guvernantii de pana acum o cam dau cotita cu

  2. avatar Mihai Sorocean spune:

    raspunsurile la intrebare,ba extraterestrii,ba micutii oameni verzi,ba”teroristi”Dvs Domnule Nichifor ce raspuns aveti?Părerea ta

* necesare