La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.214 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

O şuetă liberală 1

ian.15

Ceea ce putea fi un moment bun pentru dezechilibrarea actualei puteri s-a transformat într-un mare fâs.

Cel puţin la Suceava, acţiunile sau aşa ziselor mitinguri au căpătat un puternic accent politic. Atât sâmbătă, cât şi astăzi, în zona Prefecturii Suceava, pentru că în faţa acestei instituţii nu a fost absolut nici o persoană. Oamenii care chipurile au protestat, au stat în zona Bisericii Catolice, fie în faţă, fie în lateral, iar în multe momente au preferat să discute liniştit.

Am remarcat că şi sâmbătă şi duminică, la „protest” au fost membrii şi simpatizanţi PNL, cei de la PSD fiind mult mai discreţi în a se alătura unei asemenea acţiuni.

Până la urmă, pentru mine totul a fost o şuetă liberală, fără scop şi finalitate.

Dar nu rataţi ziua de mâine de la Plus TV. Sunt tare curios să văd ştirile despre acest eveniment şi reacţiile lui Alexandru Băişanu. Dictatorul din PNL şi posibilul „lidero-maximo”, în viziunea sa, fireşte, la nivel judeţean.

subscribe to comments RSS

Există un singur comentariu

  1. avatar kuku spune:

    Nu prea are mare importanta ce se intampla la Suceava, in fieful gauleiter-ului Schmetterling si al opozantului tehui Baisanu…Ce se intampla prin tara reprezinta insa doar un antreu,o gustare dintre cele care li se vor oferi,la timpul potrivit, vremelnicilor ciocoi care mai tin piciorul pe gâtul nostru.
    De aceea,faptul ca prin metode despre care prefer sa nu ma pronunţ,deocamdata,mi-a disparut comentariul despre anumiti politicieni mafioti cu naravuri proaste este relevant doar pentru cunoscatori,care nu sunt putini. Comentariul era din categoria „de control” sau de tip „Sa iasa prostul din baie!”. Si a iesit.Părerea ta

* necesare