La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 2.137 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Olărean a câştigat războiul cu Carcalete 1

aug.23

Aurel Olărean l-a făcut din rever pe Petru Carcalete, ştiţi voi, individul din fruntea învăţământului sucevean care tot visează să ajungă primar în Rădăuţi.

Secretarul general al Organizaţiei Judeţene a PD-L, deputatul Ioan Bălan, a anunţat astăzi că principalul partid de guvernământ va merge la alegerile locale din 2012 cu toţi primarii aflaţi în funcţii. Printre ei se numără, logic, şi Aurel Olărean. Sunt tare curios care va fi reacţia lui Petru Carcalete, mai ales că acesta a anunţat că orice s-ar întâmpla, fie că va fi susţinut de partid, fie că nu, va candida.

Acum e momentul adevărului, să-l vedem pe Carcalete dacă mai e la fel de cocoş, sau îşi va băga capul în nisip şi va prefera un alt loc călduţ oferit de PD-L.

Ştiu că actualul şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava a ameninţat că dacă nu va fi desemnat de PD-L pentru a candida la Primăria Rădăuţi va pleca din partid. Şi nu singur, ci cu toţi cei care-l susţin în zona Rădăuţi, acolo unde deţine şi funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale.

Oricum, Petru Carcalete pare un pierdant de profesie. În CV-ul său figurează alegeri pierdute pentru Primăria Rădăuţi în 2004, dar şi un eşec la alegerile parlamentare din 2008. Iar în 2004 a fost bătut ruşinos, atât de cel care avea să devină primar atunci, Mihai Frunză, care a luat 51,96% dintre voturi, cât şi de actualul primar, Aurel Olărean, care a fost preferat de 32,3% dintre alegătorii prezenţi la urne. Iar dacă cineva a uitat, vă spun că Petru Carcalete a întrunit atunci 7,9% din sufragii. Diferenţa imensă dintre Olărean şi Carcalete se menţine şi în sondajele de acum, iar cei din PD-L au sesizat pericolul de a merge la luptă cu şeful IŞJ Suceava. Vorba aia, mai bine cu un cal nărăvaş, decât cu o mârţoagă fudulă.

subscribe to comments RSS

Există un singur comentariu

  1. avatar calin spune:

    Carcalete incearca sa ii faca acum capul mare lui galan sa il puna candidat din partea PNL.Trezeste-te baisanule!Asta are 6 % si vrea sa desfiinteze PNL.Nu pune botu la vrajeala. Asta e tot scenariu PDL!Grija marePărerea ta

* necesare