La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.532 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Olărean, fără rival 0

mai4

Aurel Olărean nu are un contracandidat serios pentru funcţia de primar al municipiului Rădăuţi.

Cel puţin aşa reiese din ultimul sondaj de opinie realizat la comanda USL în această localitate, şi care nu a fost dat publicităţii, sondaj care-l plasează pe actualul primar într-o poziţie privilegiată în perspectiva alegerilor de anul viitor.

Conform acestor date, Aurel Olărean se bucură de popularitatea de circa 39% dintre persoanele intervievate, iar următorii posibili candidaţi pentru fotoliul de primar se află la mare distanţă.

Contracandidatul său din interiorul PDL, actualul şef al Inspectoratului Şcolar al Judeţului Suceava Petru Carcalete, ar fi votat de numai 11% dintre alegători, în timp ce „duşmanul” tradiţional pe zona Rădăuţi, directorul SC Servicii Comunale SA, Nistor Tătar, ar fi creditat cu 12% din intenţiile de vot.

Cu 6% din sufragii apare Iulian Băncescu, preşedintele organizaţiei municipale a PSD Rădăuţi, în timp ce candidaţii liberalilor sunt aproape invizibili.

Rămâne de văzut dacă scrutinul din 2012 va menţine aceeaşi ierarhie, sau dacă USL va găsi un candidat capabil să-l învingă pe Aurel Olărean, ori dacă Petru Carcalete va reuşi să-şi îndeplinească visul de a ajunge primar în Rădăuţi.

subscribe to comments RSS

Încă nu există comentarii

Părerea ta

* necesare