La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 2.614 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Opoziţia de paie 9

oct.21

Că opoziţia există doar pe hârtie pe aici pe la noi prin judeţ m-am convins de multă vreme.

Aseară am mai adăugat ceva puncte acestei convingeri după ce am privit prestaţia lui Gheorghe Flutur la „Plus TV”, televiziunea mogulului Băişanu.

Venit pentru a fi „tocat”, aşa cum s-a exprimat chiar el, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a plecat din studio ca un om victorios.

Dacă moderatorul a avut probleme serioase în a-l stăpâni pe Gheorghe Flutur, invitatul Dragoş Danubianu a fost mai mereu defensiv. Chiar dacă a vrut să-l atingă pe Flutur cu „pixul lui Mischie”, din care plecau cândva fondurile pentru primari, Danubianu a fost pus la colţ, amintindu-i-se că la rândul său a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

Nu ştiu ce i-o fi spus Gheorghe Flutur după emisiune, dar astăzi dimineaţă Dragoş Danubianu făcea antecamera la Consiliu Judeţean. Probabil pentru a-şi cere scuze şi pentru a cere şi pe mai departe bani pentru site-ul pe care acum îl administrează.

Cel mai penibil a fost însă telefonistul de serviciu, Alexandru Băişanu.

Acesta a intervenit în emisiune pentru a-l ataca pe Gheorghe Flutur, dar a terminat prin a ieşi din transmisiunea în direct cu coada între picioare.

Surse demne de încredere mi-au spus că Flutur şi-a condiţionat prezenţa la „Plus TV” prin lipsa unor oameni din opoziţie, care să-l critice şi să-l ia la bani mărunţi. Sincer să fiu, nici prezenţa acestora nu cred că ar fi rezolvat ceva, pentru că a combate nu înseamnă doar a da din gură ca o moară stricată, ci mai înseamnă şi documente, capitol la care PNL şi PSD nu excelează. Ba chiar cred că au mari carenţe de a găsi mijloacele potrivite de luptă împotriva lui Gheorghe Flutur.

subscribe to comments RSS

Există 9 comentarii

 1. avatar Dragos Danubianu spune:

  Draga domnule Sandrinio,
  Din moment ce scri, banuiesc ca sti sa si citesti. Ca atare, te invit sa citesti cele scrise de mine pe site-ul newsme.ro. Apoi, raspunde-ti singur la intrebarea: asa arata un site platit de PD-L?

  • avatar Sandrinio spune:

   Va multumesc pentru ironii si va felicit pentru lucrurile epocale realizate de dumneavoastra in perioada cind erati vicepresedinte al Consiliului Judetean Suceava. Si daca analizati expresia cu paiul si birna s-ar putea sa gasiti si ceva explicatii pentru curajul dumneavoastra manifestat doar in lipsa invitatului criticat.

 2. avatar kuku spune:

  1.Cine sa-i puna intrebarile incomode lui Flutur – Nechifor,Baisanu?? Vreunul din consilierii lor resapati,vreun militian,vreun posesor de ochi albastri care nu face diferenta dintre subiect si predicat,vreo sluga de sub acoperisul asezamantului de maici Cominco??
  2. Ce cauta herr Schmetterling la televiziunea unuia dintre co-presedintii locali ai USL,pe care dintre ei i-a prostit sau cui a dat ordin?
  3.Am putea afla cum a fost pregatita „fulminanta”emisiune ?
  4. Crede cineva ca USL sau Flutur vor castiga cu gazete de perete ca Monitorul si Crai Nou sau cu televiziuni de expresie sectoriala,de cartier??
  5. Atentie la buzunare,atentie la CNP-ul dvs.,veti vota si prin somn,pe cine trebuie! Cam pe cand poporul acesta se va trezi din nou,nu va avea nici cui sa mai dea la mir iar dictatorul ne va privi cu ochii sai imbarligati de la adapostul posteritatii sale atent pregatite…

  • avatar Bibicu spune:

   Ai perfecta dreptate Kuku, insa sa vezi tu cati bani se scurg de la CJ catre futuicile astea, te ia voma. Danubianu ar trebui sa stea cu ciocu mic, nici nu exista…. si asta face

 3. avatar mediul spune:

  Cine sa i puna , fratilor intrebari incomode lui Flutur?
  Amintiti va ce de a intrebari incomode i se puneau lui Mirza pe vremuri. „Nu i asa d le presedinte ca ati facut bine cand ati f…..t aia si aia?” cam asta i genul de intrebare incomoda pe care o adresau si o adreseaza si in prezent curajosii nostri jurnalisti sau opozanti.
  Adevaru i ca toti se caca pe ei de frica pentru painisoara lor asa cum e ea, mai alba sau mai negra, dar este acolo. Nu se stie de unde sare hopa hop Garda ,Anaf ul , Mediul, DSV ul etc. pentru a ti demonstra cat de tare ai incalcat legea pentru ca ai pus virgula dupa punct sau nu ai trecut minutul si secunda pe o factura, ai aruncat un muc de tigara nestins sau nu te ai spalat pe maini inainte de a merge la wc.
  Asta e si asta va fi, poa sa fie si Sf Petru presedinte de CJ , baietii astia , oricare ar fi ei, au invatat atat de bine sa foloseasca democratia in interes propriu incat doar sfarsitul lui 2012 ar mai putea schimba ceva in cacatul asta de tara.

 4. avatar kuku spune:

  De acord – daca mâine câstiga USL,asa cum zbiară mieii blânzi care sug de la două mă-sa,toate aceste fituici (bine zis „futuici”, cf. mai sus…) se vor inchina si vor linge kururile momentului,adica „Monitorul” va apărea luni cu poza lui Nechifor in stânga-sus,marti cu poza lui Baisanu,miercuri cu Graur si tot asa,ca alianta-i mare si hoţii pofticiosi şi mulţi…
  Acuma este însă derutant ca la televiziunea lui Baisanu merge Flutur si tine teoria generala a bundiţei si a Bucovinei ca porecla a Gau-lui Moldova-de-Sus,unde spera el sa ne fie Gauleiter… Ăştia chiar ne iau de proşti ori poate chiar suntem şi încă nu ne-am prins.
  Multe si frumoase deranjuri va avea insa obezul Herr Schmetterling până sa mai scrie cu oi, la Frasin: „Moldova-de-Sus sau,cum ar veni,Bucovina care ma doare-n kur” Unde mai pui ca mai are de mers o data la Ierusalim in anuala si simoniaca sa calatorie ca sa ne aduca lumina de la Orest Onofrei si Ionut Balan,pocaitii sai de suflet si de partid.

 5. avatar ion spune:

  HA HA HA! Domnule Sandrinio, hai sa ne uitam la oamenii din opozitie. Cum draq sa-l atace opozitia pe Flutur? Flutur are multe bube, dar opozitia are si mai multe. In primul rind, opozitia nu are nici un proiect. Opozitia nu face alceva decit sa spuna ca nu e deacord cu ce propune PDL-ul dar fara sa vina cu alternative credibile. ori in aceste conditii , de ce ne miram de opozitie?Cred ca e de datoria presei sa mai traga semnale de alarma cind puterea face abuz si tot de datoria presei este si criticarea opozitiei, poate ca se mai trezeste si vine cu ceva credibil pe piata.

  • avatar kuku spune:

   Dracu’ te-a pus sa iesi la interval… Te mai las sa vad cine-ce-zice apoi o sa-ti spun care este defectul tau cel mai important – acela ca esti ori prost,ori prost – una din doua…Ce va-sa-zica asta vei vedea…

 6. avatar mediul spune:

  Nea Ioane, sablonul asta cu proiectele l am fumat pana la intoxicare deplina de sute de ori. Nu stau eu sa te critic acum. E ca si cum as explica la cineva ca iarba trebuie sa fie verde si cerul albastru. Sunteti prea multi din pacate si ar fi in zadar.
  Pacat ca inca nu ti ai dat seama, dar iti spun eu prietene care este singurul proiect valabil al tuturor puterilor si opozitiilor romanesti de multi ani incoace: sa le o traga romanilor din toate pozitiile.
  Si al presei sa stea sa se uite.
  Ghici cine iese cel mai rau din acest threesome?Părerea ta

* necesare