La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.560 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Pardău iese la atac 1

mai5

Deputatul Dumitru Pardău face teoria betonării drumului Panaci -Bilbor şi se laudă că nu aveam eu ce scrie dacă el nu se ocupa de acest proiect (sîc).

Într-o intervenţie la Radio Orion Vatra Dornei, Pardău spune că nu am fost suficient de bine documentat când am scris că finalizarea proiectului sus amintit este incertă şi că autorităţile harghitene au alte priorităţi pe linie de drumuri.

„Cei de la CJ Suceava au luat legătura cu cei de la CJ Harghita, dar obligaţia mea nu e să mă ocup de partea judeţului Harghita. Ideal e să fie beton dintr-o parte în alta şi e normal să mă interesez. De aceea, cred că şi cei din Harghita se vor zbate pentru acest proiect”, a spus Dumitru Pardău.

Cât despre participarea sa la toate etapele proiectului, deputatul dornean crede că este o chestiune firească. „Am fost şi la tăieri de panglici, şi la recepţia anumitor tronsoane ale lucrărilor, iar lăsând deoparte modestia nu ştiu ce ar mai fi scris domnul Sandrinio Neagu”, a comentat Pardău.

Acesta a adăugat că nu-l influenţează ceea ce scriu şi că ar trebui să văd partea bună a lucrurilor care se petrec în bazinul Dornelor. Parlamentarul dornean susţine că despre proiectul Aqua Carpatica nu se ştia în cursul anului 2004, când el a iniţiat proiectul de betonare al drumului Panaci – Bilbor. „Lucrurile s-au cuplat şi s-au potrivit în timp şi nu e nimic de comentat aici. Cine ar fi investit o asemenea sumă pentru un drum care nu duce nicăieri?”, s-a întrebat Dumitru Pardău.

Finalul intervenţiei la Radio Orion a fost în cel mai pur stil românesc, cu miştocăreală de doi bani. „Ce scrie cineva de la Suceava care vine la Vatra Dornei la ski din an în Paşte şi mai vine şi mai mănâncă un mic şi bea o bere, chiar nu mă interesează”, a fost declaraţia lui Dumitru Pardău.

Am doar câteva observaţii la ceea ce a spus deputatul de Vatra Dornei. În primul rând, drumul Panaci – Bilbor, mă rog Panaci şi până la pădure, pentru care îşi arogă meritele nu s-ar fi betonat fără Gheorghe Flutur. Dacă nu existau relaţiile lui Flutur la nivel central Pardău nu ajungea secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, iar drumul betonat era tot o uliţă desfundată.

La ski la Vatra Dornei aş fi venit mai des, numai că drumul de la Suceava, drumul european 576, a fost aproape impracticabil ani în şir, iar reparaţiile la maşină nu mi le suportă Dumitru Pardău. Cât despre mici şi bere, se găsesc din belşug şi la Suceava, şi nu e nevoie să bat 220 de km pentru un asemenea festin.

Stau şi mă întreb, cum se face că betonarea drumului de la Panaci s-a cuplat cu înfiinţarea fabricii Aqua Carpatica. Stau doar şi mă întreb, nu comentez.

Să nu uit ceva. Nu a fost nevoie să ajung la Vatra Dornei pentru a semnala că locuitorii staţiunii de interes naţional stăteau în frig astă iarnă, şi nici că primarul Ioan Moraru a încheiat o licitaţie pentru lucrări în municipiu de 18,5 milioane de lei fără să respecte legislaţia în vigoare. Şi dacă ar fi să caut, găsesc mult mai multe lucruri de interes local pentru dorneni pe care Dumitru Pardău nu le-a văzut din pensiunea sa ridicată cu bani europeni.

subscribe to comments RSS

Există un singur comentariu

  1. avatar kuku spune:

    Ei.ai vazut don’ Sandrinio, cum a sarit in sus ziaristul care zice „momentat” in loc de „momentan” ? Daca vrei sa-i linistesti, promite-le ferm ca vei investiga temeinic toata famiglia,toate increngaturile,toate potlogariile mafiote de pe-acolo. Vei avea surprize mari,ce-ai zis in precedentele nu e nici 1%
    Vezi,de exemplu, de ce ar avea ei nevoie de imaginea Cazinoului,de ce ii roade la lingurica sa patrunda in Parcul National Calimani,ce planuri nevinovate mai are Mihai Razvan Valvis. Daca iti pui mintea sa starnesti musuroiul si nu te temi…Părerea ta

* necesare