La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 1.994 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

PD-L-işti, să vă fie ruşine! 3

iul.14

Au trecut mai bine de 24 de ore de la evenimentul de la Câmpulung Moldovenesc, în urma căruia un funcţionar al Primăriei a fost lovit cu un par în cap de un consilier local ales pe listele PD-L.

Din partea partidului de guvernământ nu a venit nici o reacţie, şi toată lumea a fugit de subiect precum dracul de tămâie. Este o modalitate lipsită de profesionalism de a trata acest subiect, sau cel puţin aşa cred eu. PD-L-ul încearcă să ascundă gunoiul sub preş şi tace ca porcul în popuşoi, cum spune o vorbă de pe la noi.

Un partid care se respectă ar fi ieşit cu o declaraţie prin care se delimita de golanul ajuns consilier local, pe nume Nicolae Giosan, şi ar fi anunţat chiar excluderea sa din partid.

Nu a făcut-o, şi asta mă face să gândesc că poate mai marii democrat liberali sunt de acord cu aceste gesturi primitive.

Sau poate că acest Giosan i-o fi avut la mână cu ceva pe unii oameni din PD-L şi îşi permite orice considerând că oricum nu se va atinge nimeni de el.

Unul dintre cei care-l protejează, şi o spun fără nici cea mai mică ezitare, este Gabriel Constantin Şerban, un individ care poate fi considerat orice, numai primar al municipiului Câmpulung Moldovenesc nu.

Între Giosan şi Primăria la care activează în calitate de consilier local există o relaţie dubioasă, iar persoane avizate spun că din buget s-au scurs sume importante de bani către firma administrată de alesul democrat-liberal. Probabil că din aceste sume o parte s-au scurs şi în buzunarul lui Gabriel Şerban, care acum s-a ascuns şi nu mai răspunde la telefoane de teamă să nu-i scape vreun porumbel din gura-i aurită.

Revenind la lovitura cu parul cu care l-a umplut de sânge pe inspectorul Primăriei Câmpulung Moldovenesc, consilierul PD-L a dat dovadă de un tupeu maxim şi a demonstrat că nu are nici un respect pentru instituţiile statului sau pentru oamenii în uniformă. Şi asta pentru că în momentul agresiunii, la faţa locului era şi un poliţist comunitar, care a admirat totul fără să intervină în vreun fel. Din respect pentru acel om lovit cu sălbăticie, PD-L ar trebui să ia atitudine. Măcar să-şi ceară scuze public pentru golanul pe care-l protejează în continuare. Dacă vă e ruşine de acest funcţionar nu vă mai ascundeţi capetele în nisip precum struţul.

subscribe to comments RSS

Există 3 comentarii

 1. avatar Camil spune:

  Asta îmi aduce aminte cum gorilele lui Flutur sminteau în bătaie sfrijiţii care lipeau afişe pentru liberali în campaniile electorale trecute. PDL – un partid de ţapinari şi vagabonţi de port.

 2. avatar kuku spune:

  Este un tratament tipic pedelist,o formula „all inclusive”,adica si batuti si regulati si cu banii luati.Seful lor,este,in fond,un tip care dadea capete in gura ca in carciumile din port unor arabi nesimtiti care nu cotizau corespunzator. Ca sa nu-si piarda exercitiul,ne da zilnic capete in bot personal sau prin interpusi. Bine,totusi,ca printre ei mai sunt si oameni religiosi,pedelisti de omenie ca Flutur,oameni de cultura,de morala,care tocmai au initiat actiunea de turism religios „Pelerin in Bucovina” in urma careia banditii de austrieci,zemosi,plini de bani dar prosti,vor veni care cu parapanta care cu bicicleta,care cu trenuletul sa se minuneze de bundita lui Flutur si a lui Dulgheru precum si de panseurile celui mai bou dintre zootehnistii judetului. Pai sa nu zici ceva de blogurile ticalosite care publica imaginea unui oarecare care s-a bagat,ca vita,in ciomagul unui consilier cinstit??
  Ca sa fie mai palpitant,vom face in viitorul util cateva mentiuni despre cum se pot ascunde niste averi la Germania,la cumnati sau prin cumnati. Ca tot s-a ajuns la cuscre…

 3. avatar VIOREL spune:

  Să vedeţi ce-o să fie în campania electorală! PDL-iştii au făcut liste pe localităţi cu toate scursurile pe care le-au găsit, cu care vor organiza grupuri de presiune şi intimidare.Părerea ta

* necesare