La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 2.995 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Percheziţii acasă la fosta ziaristă suceveană Adriana Pădureţ 3

mai23

La mai puţin de doi ani de la clipele fericite când îşi unea destinele cu fostul deputat PD Laurenţiu Mironescu, fosta ziaristă suceveană Adriana Pădureţ are parte de un şoc.

Astăzi dimineaţă, locuinţa din Constanţa a soţilor Laurenţiu şi Adriana Mironescu a fost luată „pe sus” de un adevărat comando format din „mascaţi” şi procurori ai Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

În afara casei Mironescu, se mai efectuează percheziţii şi la locuinţa senatorul PDL Mircea Banias. Acesta a fost învinuit pentru favorizarea infractorului în dosarul privind vânzarea unor motoare industriale de la UCM Reşiţa firmei lui Said Baaklini, achiziţie ce a condus la o restituire de TVA în valoare de 60 milioane euro.

Mircea Banias a fost cercetat în acest dosar alături de Said Baaklini, Adrian Chebuţiu, Coriolan Adrian Preda şi Eugen Bogatu.

La începutul acestui an, procurorii DNA au decis scoaterea de sub urmărire penală a lui Banias.

Mircea Banias este fostul director al Administraţiei Porturilor Constanţa, devenit apoi senator.

Din primele date, se pare că Banias şi Mironescu favorizau introducerea în ţară a containerelor cu marfă adusă din China prin eludarea taxelor vamale, ceea ce ar fi adus prejudicii imense bugetului de stat.

Adriana Pădureţ, fost redactor şef la Antena 1 Suceava, care în carieră a mai trecut pe la pupitrul ştirilor de la Antena 3 şi pe la matinalul de la TVR, s-a măritat cu Laurenţiu Mironescu în august 2009.

Nunta a avut loc pe plaja din Olimp, iar petrecerea la Cherhanaua din aceeaşi staţiune, iar la petrecere au cântat Direcţia 5 şi Berti Barbera.

Naşii Adrianei Pădureţ şi a lui Laurenţiu Mironescu au fost Dan Apostol şi soţia acestuia, Irina, şi cuplul Silvia Galu – Habib Bekkaoui.

subscribe to comments RSS

Există 3 comentarii

 1. avatar nato spune:

  Da ce vremuri urate cand oamenii puterii sunt anchetati

  Se duce tara asta de rapa vremurile bune din Guvernarea Nastase cand nimeni nu avea tupeul sa se ia de cei de la guvernare au disparut .

  • avatar kuku spune:

   Ca esti prost stiam,in ultima vreme credeam ca s-a indurat Dumnezeu de tine si te-a facut si mut… Fă cumva si lasă lumea sa creada in continuare asta,nu mai posta tot ce-ti trece prin acoperisul gâtului tău,iti faci mari deservicii tie dar le faci si celor care te-au scapat in public.

 2. avatar mimi spune:

  Cind taci lumea se mai indoieste ca esti prost. Pacat de… limb romanaPărerea ta

* necesare