La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 26.530 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Piscină de zeci de mii de euro pentru familia Lungu 7

mai11

Pentru unii viaţa este o desfătare şi plină mereu de surprize plăcute. Iar când numele este Lungu, viaţa este cu atât mai roz.

Orele petrecute la sediul Primăriei Suceava, dar şi pe teren printre muncitorii care au făcut praf un oraş întreg, trebuie recompensate aşa cum se cuvine.

Şi unde se simte cel mai bine peştele decât în apă. Aşa se face că la vila din Salcea a primarului Ion Lungu, pardon ex-vila primarului, donată între timp copiilor, a răsărit în urmă cu aproape doi ani o piscină.

piscina lungu salcea

Staţi liniştiţi, nu e vorba de o piscină gonflabilă cumpărată de la vreun mare lanţ comercial de prin Suceava, ci o piscină adevărată, ca pentru oameni serioşi, nu ca pentru gherţoi.

Piscina este dosită destul de bine, dar una dintre firmele care a lucrat acolo a avut inspiraţia să posteze pe o adresă de socializare şi câteva fotografii.

Totul denotă că s-a lucrat cu simţ de răspundere şi nu s-a făcut rabat de la calitate.

piscina lungu salcea1

 

Din datele pe care le am eu, acolo au lucrat două firme, una care s-a ocupat efectiv de piscină, şi cealaltă care a realizat acoperişul.

Imensa groapă săpată în spatele vilei de la Salcea a fost apoi „asezonată” cu betoane, foarte multe betoane, pentru ca ulterior să intervină muncitorii care au acoperit piscina. Este vorba de o structură de lemn, cu acoperiş şi uşi din sticlă. Doar aceste ultime lucrări s-au ridicat la circa 9.000 de euro, fără TVA, iar dacă adăugăm săpăturile, betoanele şi instalaţiile pentru funcţionarea piscinei, plus dotările, ajungem liniştit la 30.000 de euro.

piscina lungu salcea2

Asta da investiţie. Şi când te gândeşti că Ion Lungu spunea acum câteva săptămâni că primarii au salarii mici. Dar poate o fi vreo danie din partea cuiva. Mai degrabă este o investiţie a unuia dintre copii, că în declaraţia de avere a edilului nu apare menţionat nimic, iar totul s-a derulat prin toamna lui 2013. Sunt cârcotaş, nu-i aşa?

subscribe to comments RSS

Există 7 comentarii

 1. avatar ady spune:

  ii vine si lui randul!!!!!!n-o sa-l mai votez Ever.sunt din zamca.nu a facut nimic!!!!

 2. avatar Florin spune:

  Lungu o putea face in „sala masini la termica „! Doar e opera lui ! Dar unde mere el nu mai are nevoie ! Cat despre piscina din fosta vila , este cazul sa afle premarele ca exista termenul juridic de [confiscare extinsa ]

 3. avatar ddd spune:

  Avea piscina cu mult înainte de a fi primar.nu apar pe nimeni…

 4. avatar Dan C spune:

  ….primarele care este nu poate sa-si exercite functia daca electorii nu inteleg ca orice om are nevoie de odihna binemeritata!…mama ce oameni rai!….

 5. avatar Anonim spune:

  Dar copii domnului primar au destui bani si isi pot permite o asa piscina . Au restaurante-terase selecte pe bani frumosi facute cu meniuri destul de piperate in locatii select alese . Totul facut cu ajutorul lu’ tata „primarul” . Oare ANAF-ul a trecut si pe la ei prin vizita ? dar or fi trecut ei destul de des dar nu in control ci la o masa de pranz sau o onomastica .

  • avatar Bara Vasile spune:

   Un bob zabava si trece ANAF-ul si pe la ei.Nitica rabdare si li se implineste dorinta cetatenilor cinstiti.

 6. avatar cris spune:

  Il doare la banana pe nemernic…bravo SandrinoPărerea ta

* necesare