La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 1.401 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Ponta şi USL se tem de Flutur 1

aug.16

Flutur a reuşit să bage spaima în social-democraţi şi liberali, şi nu doar la Suceava, ci şi la nivel naţional.

Am constatat acest amănunt ieri, cu ocazia lansării neoficiale de la Suceava a campaniei pentru alegerile de anul viitor. Timp de o oră şi puţin, diverşi lideri ai PSD şi PNL, în frunte cu Victor Ponta au vorbit de „frică”. Nu au ezitat să-l catalogheze pe Gheorghe Flutur drept „ciocoi portocaliu”, dar şi-au exprimat public teama că vor fi supuşi presiunilor, că vor fi şantajaţi, inclusiv prin dosare penale, sau se va încerca mituirea electorală.

Au încercat să mai dreagă senzaţia de teamă prin tot soiul de glumiţe, dar dacă pleacă la luptă cu acest sentiment au o mare problemă. Prin faptul că USL-iştii (sună ca dracu acest termen, nu?) i-au luat frica lui Flutur nu fac altceva decât să-şi recunoască inferioritatea şi să-i dea preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava un atu în plus în lupta din 2012.

Victor Ponta, preşedintele PSD şi co-preşedintele USL, a spus că Gheorghe Flutur este cel mai detestat om politic din PD-L, după Elena Udrea şi Roberta Anastase. Nu ştiu de unde o fi tras această concluzie şi mai ales unde a văzut că oamenii ezitau ieri, la Putna, să dea mâna cu Flutur. Liderul social-democrat se îmbată cu apă rece când crede că în judeţul Suceava Gheorghe Flutur este văzut ca o piază rea de electorat. A spus Ponta un mare adevăr. Că din Timiş până-n Maramureş Gheorghe Flutur este extrem de cunoscut şi pentru că ar fi extrem de detestat de populaţie, scopul declarat al USL îl reprezintă răsturnarea de la putere a preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava.

Cu o mare parte din oamenii pe care se bazează PSD şi PNL la nivelul judeţului Suceava şansele de a-l da jos pe Flutur sunt sub zero. Iar Nechifor ştie asta.

Indirect, Victor Ponta a recunoscut că Gheorghe Flutur este un contracandidat de calibru. Şi nu doar Flutur, ci şi Ion Lungu, primarul Sucevei le inspiră oarecare teamă celor de la USL. Aşa se face că au schimbat puţin planul de bătaie anunţat pentru primăriile reşedinţă de judeţ şi pentru Consiliile Judeţene. La Suceava se va merge în tandem. Ceva de genul Nechifor preşedinte la Consiliul Judeţean şi Vornicu vicepreşedinte al aceleiaşi instituţii, respectiv Băişanu candidat de primar, iar Donţu pentru funcţia de viceprimar al municipiului Suceava.

subscribe to comments RSS

Există un singur comentariu

 1. avatar kuku spune:

  E,acuma m-am convins si eu că nu e chiar aşa – dl. Ponta a dat un mesaj lipsit de echivoc referitor la Flutur&Comp.,ceea ce nu poate decât să clarifice situaţia pentru toti cei care s-au săturat de demagogia fluturistică. Mai nou, vad ca se dă guşter,nu mai vrea portocaliu,e cam de kkt, iar Onofrei se dă creştin ortodox, ceea ce este de o nesimţire specific pedelista. Prestaţia USL Suceava lasă insă mult de dorit,este de neinţeles (pentru public… ) ce se intamplă cu asa-zisul PC de care pedelistii intentioneaza sa se foloseasca ca de o kurva din Gara de Nord,de ce liderii nu au initiative care sa-i puna in defensiva pe fluturisti,de ce asteapta sa dea acesta câte o tema de doi bani ca sa iasa ei si sa dea declaratii si sa faca uz de un umor discutabil…Cand vor intelege ce inseamna sa preiei initiativa s-ar putea sa fie prea tarziu. Cat despre teama de Flutur,hai sa fim seriosi – bietul e ud la pampersi de frica dosarelor facute de vizionarul de la Cotroceni dar si de altele, despre care i-a dat de inteles dl. Ponta care stie ce spune. De-aia e asa harnic si tot taie panglici ,scoate panglici pe nas,se bate cu pumnul in piept,etc.,stie ce-l asteapta iar marja de manevra este foarte ingusta,pentru cine pricepe.
  O anecdota care se refera la Cromwell: un ligusitor ii arata,la o plimbare prin Londra,o multime care il aclama. „Tot atâţia se vor strânge si cand ma vor spânzura ! ” ,a raspuns Cromwell.
  A avut dreptate – dupa ce monarhia a fost restaurata l-au scos din mormant si l-au spanzurat. Pare macabru dar are valoare didactica,de atunci monrhia britanica nu a mai fost tulburata decat verbal…
  Istoria se misca in alţi timpi,faptul ca lui Flutur nu-i spune nimeni nimic de la un obraz este doar un episod irelevant,va veni si timpul in care aceeasi multime care il priveste astazi cu îngaduinţă il va scuipa.
  Ţine-o tot asa,domnu’ George,cu festivaluri si hop-ţup-ţup,o sa aveti ce povesti cu D.J. pe cuptorul de la Botosani,din asezamantul care va deveni predominant pedelist…Intre timp se vor fi topit si statuile de gheata ale unor kurveturi imbracate de sfioşii Dolce& Gabana iar oile de la Frasin se vor fi pensionat ca tipografi,adica vor lua grupa,pentru talentul lor in fonturi patriotice.Părerea ta

* necesare