La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.900 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Prefectul Florin Sinescu va fi candidatul PSD pentru Primăria Suceava 0

oct.7

Chiar dacă actualul edil al Sucevei, Ion Lungu, şi-a declarat independenţa şi face jocurile PSD în toate acţiunile, vestea proastă pentru el este că nu va putea să candideze din nou.

Nu va putea să candideze sprijinit de PSD, ca să fiu mai explicit, şi asta pentru că partidul de guvernământ şi-a făcut deja un plan de care se ţine cu stricteţe.

Candidatul social-democraţilor pentru fotoliul de primar al municipiului Suceava se numeşte Florin Sinescu, actualul prefect al judeţului.

În comparaţie cu orice alt posibil candidat, Sinescu nu are umbre din trecut care să-i fie scoase în campania electorală, ceea ce contează enorm.

florin sinescu

Marele handicap al actualului prefect este oarecarea lipsă de vizibilitate. Până să ocupe această funcţie, Florin Sinescu nu a fost prea cunoscut publicului larg, dar situaţia s-a mai ameliorat în ultimii doi ani.

Chiar şi aşa, prefectul încă mai are nevoie de expunere publică, iar conducerea PSD Suceava are mare grijă şi de acest aspect, Florin Sinescu fiind prezent la mai toate acţiunile din judeţ.

Acum, cu un an şi jumătate înainte de alegerile locale din 2016, lucrurile par bătute în cuie. Nu exclud să apară surprize, dar la modul cum evoluează totul şansele ca PSD să aibă un alt candidat pentru funcţia de primar sunt minime. 

subscribe to comments RSS

Încă nu există comentarii

Părerea ta

* necesare